Metro: Èxode

Noms alternatius: Èxode de metro
Glukhovski, continua oferint als fans nous llançaments. Metro del joc: Exodus abundant en paisatges foscos d'espai obert i masmorres. Segons la seva opinió, encara és possible començar la vida des de zero, però hi ha molts obstacles i perills per davant. Va ser nomenat el més emocionant i el millor de tots els remolcs presentats, i molts van dir que per a ells aquest joc es va convertir en el més esperat. Prenent la idea com a base, van crear nivells lineals i grans territoris oberts. A més, juntament amb la ja coneguda mecànica d'accions, es notaran canvis significatius, que també introduiran un nou flux de sensacions en el procés del joc. Anteriorment, els herois vagaven pel metro destruït a Moscou, ara van decidir sortir, el que provocaria un canvi constant de paisatges. El paisatge és molt divers i els esdeveniments cobreixen l'any, que implica canviar el clima, les estacions, l'hora del dia i els animals. Intentant sobreviure, els herois han d'estar sempre en guàrdia, mantenint el món circumdant sobre la marxa. Al fer-ho, estudieu acuradament els temes que hi ha al voltant, per no perdre res útil. Fins i tot un parell de cartutxos per a la màquina pot salvar vides, i no s'ha de descuidar.

 

Comenceu al metro: Exodus play, prepara't, que els esdeveniments es desenvolupen ràpidament, i els jugadors necessiten una bona reacció, la capacitat de prendre decisions ràpides. Com els enemics principals són els animals que han perdut el seu antic encant.

 

Durant el metro: els jugadors d'Èxode han de passar per moltes missions, resoldre trencaclosques, lluitar amb l'enemic. Recollint articles, es poden utilitzar en determinades situacions, però, això és una pràctica natural. És hora d'anar al reconeixement de la terra devastada i intentar trobar un lloc on la vida renasca. Els herois els trobaran? Segur, sí, perquè llavors són herois. Això és només a quin preu tindran èxit i quan això passa...

 

Juga també