Mirall's Edge 2 Catalyst

Noms alternatius: Mirors Age 2 Catalyst

Miralls Edge 2 Catalizador: Battle Parkour.

Mirrors Edge de 2008 va ser sotmès a cirurgia plàstica i es va incorporar en un nou producte. El joc Mirrors Edge 2 Catalyst segueix millorant-se amb el llapis de l'estudiador-estudi DICE i l'editor Arts Electronic, a temps per a la data de llançament anunciada 24. 05 2016, i fan feliços els jugadors a les plataformes:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC
La descàrrega de

Mirrors Edge 2 Catalyst encara no és possible, però es pot fer una comanda prèvia i convertir-se en un dels primers afortunats que es submergeixen en el món estèril dels Miralls.

A jutjar pels videos i missatges oficials, el joc serà el més destacat del món del joc. Aquest no és només un joc sobre parkour, sinó una idea completament nova. A l'E3 2015, del tráiler presentat, no només es va donar a conèixer la data de llançament, sinó també les funcions del joc.

  • Obertura, món sense fissures amb total llibertat d'acció
  • "Visió del futur" que destaca els objectes possibles per a l'acció
  • L'absència d'armes de foc del personatge principal, totes les batalles són de mà a cos
  • La presència de tasques importants i menors

Immersió en l'espai del joc.

A la ciutat dels Miralls, miraràs els ulls de la noia Faith, que lliura informació directament a les mans dels clients, avançant-se a la ciutat, fent acrobàcies vertiginoses. She Running és el nom del servei de lliurament de persones, i un dia es troba atrapat en una conspiració de l'empresa Elysium, que porta a terme un desenvolupament secret.

Boss Faith tracta d'aturar a la noia, però comença a investigar la seva pròpia, i ara la seva tasca no és només utilitzar l'arquitectura de la ciutat per trobar una nova forma de moviment, sinó per escapar-se dels seus perseguidors que intenten seleccionar un artefacte que va passar a estar a les seves mans.

El lloc principal de les teulades de Parkour, però en la seva carrera ràpida, Faith aprofita totes les oportunitats per moure's. Ajuda a conductes d'aire, cables, canonades, reixetes, malles. Des dels sostres, s'entra a l'interior dels edificis, i estarà a les pedreres, on no és tan cristal·lí com a la part superior de la ciutat.

El món obert també, en certa mesura, té les seves limitacions. En la realització de la missió, l'heroïna descobrirà poc a poc nous territoris al mapa, però a les zones obertes, escull qualsevol direcció.

Skoro pots descarregar Mirrors Edge 2 Catalyst i descobrir que Faith està desarmada, encara que els seus perseguidors estan armats a les dents. Però gràcies a l'excel·lent entrenament físic, no només pot sortir ràpidament de la zona de perill, sinó també, si escau, guanyar un combat cos a cos, el que equival a l'elit dels superherois.

L'heroïna es desenvolupa en el transcurs de les missions, demostrant el seu caràcter viu i emocional. Mirrors Edge 2 Catalyst al PC promet ser dinàmic, ràpid i únic. Establir noves rutes i explorar les habilitats de Faith utilitzant objectes minats per completar missions.

Vostè tindrà diferents tasques i trencaclosques, i pot triar la direcció de la trama. Participa en les curses de sprint massiu en què has d'arribar a un punt donat des d'un cert punt, mostrant el millor resultat. I en el trencaclosques de "Stand Breaking", cal pujar al stand mateix, obrir-lo i marcar la seva victòria deixant la seva pròpia etiqueta en lloc de propaganda corporativa.

Resum.

Les oportunitats anunciades inspiren, fins i tot més emocionants, el desig de comprar Mirrors Edge 2 Catalyst. Els tirotejos, les persecucions, les missions, les corporacions amb els seus misteriosos desenvolupaments, l'espionatge a les persones, la ciutat brillant i els trucs de parkour de Mircors Age 2 són el que esperen els jugadors de la nova versió de la joguina.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes