El meu hospital

Noms alternatius: El meu hospital

Game My Hospital crea una clínica avançada.

El tema musical al món virtual no està especialment desenvolupat i, per tant, les novetats sempre criden l'atenció. Més recentment, Android ha aparegut el joc del meu hospital, però milions de jugadors ja tenien temps per familiaritzar-se amb ell. Tanmateix, si prefereixes divertir-te a la pantalla gran d'un ordinador, això també està disponible. Els fanàtics dels simuladors mèdics ofereixen un check-in simple My Hospital. Podeu introduir el vostre nom en un camp especial a la pàgina principal de la diversió o introduir-lo a través de Facebook. També volem agradar als jugadors que el producte està totalment rusificat i, per tant, no hi haurà cap problema amb la comprensió. Està dissenyat per a totes les edats, i serà d'interès per als nens i els seus pares. Aquesta és una excel·lent oportunitat per a cada membre de la família desenvolupar la seva pròpia clínica per tal de comparar periòdicament els resultats.

Anem a començar les teràpies.

Començant a El meu hospital per jugar, al principi es mostrarà un breu vídeo. Imagineu que sou un estudiant que es va graduar d'una universitat mèdica, a la qual estan oberts tots els camins. Quan arribeu a casa, trobareu un paquet d'avi, en què va posar una targeta i una clau. Després d'haver passat el camí indicat en el diagrama, esteu davant d'un enorme edifici del centre mèdic, i la clau és a partir d'ella.

Dedula en la seva carta informa que aquesta clínica és ara vostra i, com a líder, pot prendre decisions sobre el seu arranjament. Sí, també hi ha avi! Com que sou principiant no només a la medicina, sinó també a llocs de lideratge, teniu un bon assistent. Ella durà a terme totes les fases inicials del procés organitzatiu, explicant i mostrant què fer a l'estructura va començar a treballar.

 • Expand Estructura
 • Compartiu amb amics

El procés d'aprenentatge és prou llarg, i si mai no has jugat simuladors abans, definitivament no aniràs a un carreró sense sortida quan no estigui clar què fer a continuació.

 • Open Registry
 • Feu el primer pacient
 • Comparteix la sala operativa principal
 • Vegeu més personal
 • Incrementar les plantes medicinals
 • Ajusteu el laboratori
 • Crea medicaments i vitamines
 • Compreu la gent a la gent correcta
 • Però fins i tot quan es passa el principal procés d'aprenentatge actiu, l'assistent no desapareixerà, i sovint farà falta noves informacions, consells o tasques. Tindreu un treball continu, especialment al principi, quan no hi ha res. En el transcurs de la forma en què juga el joc El meu hospital, descobrirà desenes de noves malalties i trobarà medicaments per a ells. Però recordeu que per recuperar un pacient no només necessiteu pastilles, sinó també un ambient agradable. Quan el pacient se sent còmode, la seva recuperació és molt més eficaç. Recordeu-ho, intenta crear un ambient acollidor a les habitacions. Per fer-ho, visiteu la botiga virtual i seleccioneu els elements de decoració que teniu a la vostra disposició.

  El que més agrada, els jugadors no tenen por dels noms realment terribles de les malalties. A My Hospital iPlayer, evoquen un somriure més que no pas la por. Per exemple, si un pacient té un mal de cap, necessita un metge holo-clinic. També hi haurà malalties com"pulmons relliscosos","palmells gelats"i"chiles a la gola". Però, a quina metge els envia, cal esbrinar, després de moltes hores de fascinant procés de joc, endavant.

  Al final vull mencionar un moment més agradable cada hora els jugadors enviaran caixes de regal. Però no es poden obrir de manera immediata, sinó que es recullen, de manera que més endavant podeu rebre un regal més valuós. També podeu estudiar els fitxers personals de metges i pacients, i fins i tot veure els seus pensaments i comentaris, que ajudaran a entendre el que necessiten.

   

  Juga també