My Sunny Resort

Noms alternatius: My Sunny Resort

Play la meva destinació turística complexa (My sunny resort) amb les seves pròpies mans.

, la vida s'ha convertit en unes vacances sòlides a la platja, cal construir el vostre propi complex. Això proporciona una possibilitat al joc My sunny Resort, però treballarà amb un parell de parcel·les aparegut amb cinc estrelles i totes les comoditats. Private Resort és un somni que és fàcil d'implementar si My Sunny Resort es juga.

No només vols escapar a l'illa paradisíaca. Desitjant establir-se en un bungalou més que suficient, sempre que es trobi en un lloc determinat, és a dir, la gent que hi hagi de vacances i que hagi fet una opinió positiva sobre el nivell de tall i entreteniment.

: la vostra tasca és atraure més clients que els seus competidors. A mesura que jugues, aprendràs les importants subtileses de l'acció del joc. No hi ha res estrany:

Bungalows

Vashi.

 • Edifici d'edificis diferents naznacheniya
 • Obustraivayte bungalows amb quantitats variables zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte leisure otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte experiència i valyutu

Nachinaya juga el joc My sunny Resort (My sunny resort), t'uneixes als fanàtics que viatgen, gaudeixen de bon gust i divertir-te. Però pel que fa a vostè, en primer lloc, un negoci, ha de resoldre una sèrie de tasques importants.

Construint el següent bungalou, no només poseu la casa i creeu un interior a la vostra disposició. Recordeu que ha de ser còmode, i cada element millora la comoditat, fent bungalows més cars i afecta la vostra riquesa financera i el prestigi del complex.

Quina decoració de l'habitació cara, com més alta sigui la classe, però com el recurs ha de ser l'espai per a totes les possibilitats de la bossa, no totes les cases un luxe de cinc estrelles. Els bungalows poblats segueixen els desitjos de les persones. Podeu donar al grup una habitació amb dues estrelles, fins i tot si hagin sol·licitat una, però fer-ho a la inversa no funcionarà a qui vulgui més ni res menys.

cases poden publicar un 3-6. A sobre de la moneda més important dels marins, podeu construir una suite presidencial o un casament.

Paisatgisme.

És convenient recordar que necessiteu la inscripció My sunny Resort. També podeu convidar amics enviant correu a les notícies amb una proposta per unir-vos a l'espai solar del joc.

Ara tornem a l'estudi de les capacitats de simulació. Des de la meva pròpia experiència, saps que la gent necessita més espai per complir els seus capricis:

Si més amplieu el vostre resort, més personal tindrà el servei que necessiteu.

  Les lloga per estar al departament de personal, tan bon punt es construeixi per assolir un cert nivell.

 • Lavki amb suvenirami
 • Restorany i kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye i zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Ara tindreu bastants xefs, entrenadors, venedors de souvenirs, pilotes, roba, dolços i fruites, cambrers i altres empleats. Els gerents respondran a totes les preguntes i altres treballadors produiran, vendran mercaderies i participaran en la neteja de les plantes de bungalows i regs als territoris.

Skoro a iPlayer My Sunny Resort podràs construir un moll per a vaixells i una companyia de taxis, els teus hostes poden gaudir de moure's entre els complexos turístics i fer viatges de plaer.

Proves de probeu, guanyeu diners i reputació, comuniqueu-vos amb els jugadors, tracteu de satisfer totes les necessitats dels turistes i, després, no us faltarem per visitar el vostre recurs.

 

Juga també