Neverwinter Online

Noms alternatius: Neverwinter en línia

Igra Noyvern en línia està buscant valents cavallers.

Mir fantasia tots creixent, oferint als jugadors una històries inusuals, misteriosos mons. Convertir-se en un heroi de la pròxima aventura, es pot descobrir noves facetes del gènere, per visitar els castells encantats, la lluita amb éssers d'un altre món. Els fans d'aquest tipus d'històries sense demora van a l'fosc laberint de coves a la recerca de tresors ocults i secrets antics que manté el joc Neverwinter en línia, basat en el producte de rol de fantasia dracs de les masmorres. Oblidar tota la por i protegir la ciutat de Neverwinter, participant en batalles.

Tut d'esperar dracs, nans malament, un munt de llocs de treball. Us cal resistència, excel·lent resposta, excel·lent maneig de les armes i el desig de guanyar. Ja que tot es basa en la dinàmica dels esdeveniments no sempre tenen temps per pensar. Actuar de manera intuïtiva, però no us oblideu de les tàctiques. Darrere de cada personatge és una persona real, i el resultat de la lluita mostrara qui està millor preparat per fer front a la dura realitat d'aquest món.

Vse personatges són dotats per certes habilitats i conèixer a ells ajuden menú ofereix totes les huit facultats. Anem a no gaire, però les habilitats només són útils.

Znakomstvo classes d'herois.

Geroi estan dividits en cinc classes amb singularitats en les característiques, i abans de Neverwinter joc en línia, que ha d'estar familiaritzat:

 • Volshebnik-màster. És el propietari de la màgia més poderosa, aixafar als enemics. No costa res per controlar la voluntat de les persones recorrent a la força de la raó i els elements de gel, així com l'ús de l'esfera de l'ajut, que afecta rajos d'energia.
 • Istovy clergue. Com un aliat, és indispensable. És compatible amb la fe i la força, i ajuda a curar les ferides.
 • Plut-Dodger. El nom està totalment justificat, ja que aquest soldat intel·ligent, un parell de dagues amb fluïdesa, cal mirar. Hàbilment emmascarat, d'amagat i traïdor enemic fica el fred acer.
 • guerrer
 • Besstrashny. Armat amb una espasa de dues mans, i vestit amb armadura d'acer, que és pràcticament immillorable.
 • Voin-guàrdia. Excel·lent manifesta en el cos a cos, tècniques d'atac i defensa que maneja. És valent i furiós, i la seva afilada espasa, pel que sembla, ha crescut juntament amb el propietari, convertint-se en una extensió natural. Bé, l'armadura massiva convertir-lo en destí inaccessible per als atacs enemics.

Kazhdy personatge pot canviar el curs dels esdeveniments, lluitant valentament. I per ser un d'ells, cal descarregar Noyvern en línia, tractar sobre el paper i triar el que més t'agradi.

missions

Prohodim, triar una professió.

Vozmozhnost crear les seves pròpies missions - una agradable sorpresa en els desenvolupadors iPlayer Noyvern en línia. La invenció d'un treball, exposar per al pas d'altres jugadors. Però tracta de fer-ho més interessant, en cas contrari un baix nivell no passarà la moderació.

Kazhdy pot entrar a la secció i seleccioneu la recerca mitjançant l'examen de les seves necessitats: el pas del temps, la dificultat, recompenses, i altres característiques. Per el pas, es pot convidar a altres participants o per anar a l'escriptura sol. També pot conèixer l'opinió d'ell i altres jugadors per sortir del seu propi, escriure un comentari i una qualificació.

Posle desè nivell per triar una professió:

 • Alhimik
 • Lider
 • broni de fabricació
 • Master
 • Oruzhiya
 • Mikstur

Dayte seu ajudant d'instrucció, i mentre van a treballar en un nou tema, que vagi a fer una altra cosa, per exemple, la batalla contra els dracs.

Zrelischno aparèixer en Neverwinter batalles en línia que tenen lloc entre els equips de 5x5 o 20x20. Pot lluitar amb els jugadors o monstres, seleccionant el PvP o PvE tipus de batalla.

 

Juga també