següent Machina

Noms alternatius:

Igra Següent Machina re-conquerir el món. No obstant això, tot és nou, sovint és simplement bé vell oblidat. Sobre la base d'aquest postulat, molts de plaer involucrar-se en l'ànima història molodeem proposat.

Iz del segle passat a XXI

Malo de jugar el joc següent Machina, és com moure en el passat, i el tema en si, en sintonia amb la situació. Tot a punt al món del futur llunyà, quan la tecnologia està tan fermament establerta en la vida humana, que la gent no pensa en ells sense l'existència d'un moment. Una vegada que els robots han adquirit consciència, i comprendre la forma en què són més forts que els seus amfitrions.

Razumnoe sempre lluitant per la llibertat, sinó perquè l'equip ha augmentat, i va començar la guerra. Cada soldat a les files del poble el seu pes en or, sinó perquè com més la raça humana decideix descarregar la propera Machina, major serà la probabilitat de guanyar. Maquinària disposar a destruir-nos, de manera que la repressió de l'aixecament de treballar dur. Una vegada que compleix amb el cap és particularment fort oponent. Només derrotar ell, se li permetrà continuar el viatge més heroica. Per descomptat, la força d'atac i la funció són diferents, de manera que les armes han de ser utilitzats en contra d'ells, massa diferents.

Següent Machina

Nachinaya en el joc, vostè ha d'estar preparat per actuar ràpidament, però amb cura. Aquest tipus de proves i entrenament a bona resposta. En veure que l'exèrcit del poble està creixent, progressant i lluitant, els robots també van millorar. La situació es complica pel fet que el marge de maniobra és limitat, i es mouen a una distància de seguretat no funcionarà. Només té temps per respondre a situacions canviants i per controlar el camp de batalla. I si al seu torn el so a tot volum, llavors vostè va a absorbir gama efectes de so, on les vagues mixtes, explosions, clapoteig, i Déu sap què més. El joc també ofereix la manera Arena, on es pot anar pel bé de la competència amb altres jugadors. Trencar amb ell, només es pot fer un esforç però els seus pensaments encara tornar a la brillant joguina, dinàmic. En crear la seva pròpia versió, van decidir mantenir l'estil retro, així que això explica els efectes visuals i la gestió Següent Machina. Només resta per iniciar el procés de joc i passar per diversos nivells, unint-se a la companyia d'altres jugadors per enfrontar el producte de la seva pròpia opinió.

 

Juga també