Saga ninja

Noms alternatius: Saga ninja

Ninja Saga Joc: Naruto està amb nosaltres de nou

Si ets fanàtic de la sèrie d'anime sobre Naruto Uzumaki, no és sorprenent que la teva freqüència cardíaca s'accelera a la vista del joc del navegador MMORPG sobre les seves noves aventures. Deixa que el joc Ninja Saga no sigui com la trama original del producte animat, sinó que totes les figures clau estan presents i s'uneixen periòdicament a l'equip del personatge principal.

El procés del joc es pot dividir en dos components: batalles d'una banda, missions, comerç, comunicació i exploració de l'espai per l'altra. Això fa que el joc sigui variat i, ja que tot està succeint en el paisatge de fons increïblement colorit, rebrà una gran quantitat de teràpia de color.

L'estil de l'animi comporta molts efectes especials, i pots estar segur que hauràs de jugar Ninja Saga amb diferents trucs a cada torn. Fins i tot la pantalla del joc sempre es veu brillant, motlle amb icones que indiquen el nivell del chakra, habilitats, habilitats i altres dades o botons de control.

personatges Ninja i escoles

Augmentar al món de Naruto pot ser després d'activar el vostre compte, que precedeix el registre de Ninja Saga. Escriviu el correu electrònic, la contrasenya i torneu-la a confirmar. A continuació, accepteu l'acord d'usuari i feu clic a "registrar-vos". O utilitzeu una altra opció d'inici de sessió a través de Facebook, Twitter, Google+ i VKontakte.

S'ofereix a

novençans una modesta elecció: nena o nen. Però passant per etapes de joc i completant missions, hi haurà noves cares, més madures i hàbils. Fins i tot podeu convidar Naruto, Sakura, Kakashi, Sasuke i Iruka al vostre equip.

Classificat per herois en tres escoles de combat:

  • Tajutsu. En aquesta direcció, es posa èmfasi en la formació en la realització de contraatacs i el bloqueig dels atacs enemics.
  • Ninjutsu Els alumnes estan capacitats per colpejar blocs de l'enemic i causar danys importants.
  • Genjutsu. Aquesta escola inculca l'agilitat i la flexibilitat dels alumnes per evitar els cops de l'enemic, avançant ràpidament i fent atacs inesperats per si mateix.
Hi ha avantatges a

de cada adreça, però també hi ha desavantatges, i cal tenir en compte tots els punts, posant els jugadors a la pista abans de la lluita. L'experiència en això passarà gradualment, perquè una simple descripció no dóna tota la imatge del talent dels personatges. Només en experimentar-los en la batalla es pot reconèixer els aspectes de les característiques de cadascun.

Magiya missions i batalles sobre els principis de les escoles "jutsu"

Abans de la batalla, heu d'agrupar la vostra "colla", i l'elecció ajudarà a descriure les característiques dels personatges, que es mostren davant dels retrats en una pantalla especial. La batalla en si es realitza en diverses etapes, i tu mateix dirigeixes els teus personatges utilitzant diferents tècniques i superherramientas. Guanyar més punts us ajudarà a QTE, si és prou àgil quan apareix una imatge d'un determinat botó a la pantalla, heu de trobar-lo al teclat i prémer-lo més ràpidament.

Millorar la qualitat dels herois ajudarà a la feina, que li dóna al Hokage. Tots ells són perillosos i estan associats a lluites. Després d'arribar al punt desitjat, prepara't per reunir-vos amb els vilans, que sovint pertanyen a l'organització Akacki.

Llarg per trobar una destinació no és necessari si utilitzeu un sistema de navegació automàtic que us porti còmodament i ràpidament al lloc.

Minovinav nivell 22 Ninja Saga, arribes a la Arena, on es produeixen les batalles PvP més espectaculars. Al principi, el sistema selecciona els oponents d'acord amb la seva qualificació, que es compon de: composició grupal, nivell de bombament, escala d'habilitat.

Resum, podeu trucar amb seguretat al joc de primera classe en el seu gènere. Els fans de l'animi i el RPG del navegador seran admirats, sobretot perquè és russificat.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes