Oloko

Noms alternatius: Oloko

Oloko línia - diversió, colorit joc d'estratègia, multijugador ple d'esdeveniments que porta als usuaris a un món de diversió de fantasia on vostè pot fer qualsevol bestiesa. La imatge seleccionada a l'inici de l'animal, que estarà ple d'acollida que en un territori determinat. La seva tasca - per construir la seva pròpia possessió, gaudir de les seves activitats preferides i només viuen feliços. Oloka joc exclou qualsevol comportament marcs avorrit. Aquí faràs les coses d'abans, i mai somiat. Vols fregir xiclet - és molt possible. Volia cuinar hamburgueses pudent - bé, pel que es prohibeix? Se li va ficar al cap a cuinar un pastís de rialletes - endavant! O potser vostè ha decidit que és el moment de començar a créixer cultius de plantes útils, bé, si més no, i plàtans - ràpidament posar-se a treballar i aviat serà capaç de posar els seus béns a la venda. A més, què pensa fer perquè les coses agradables, vostè serà capaç de comunicar-se amb els seus nous amics. En Oloko Online està ben desenvolupada component social, i que estan obligats a complir amb les persones que estan a prop teu en esperit. D'altra banda, cada jugador està disponible per unir-se al grup per resoldre els seus problemes amb els seus camarades. Podrà gaudir d'una gran quantitat de problemes - no perdi molt temps per perdre!

Per arribar a ser un resident de l'increïble món, cal registrar Oloko. Crea un compte és tan simple que implementa aquest procediment en tan sols uns minuts. Pas a través dels següents passos: seleccionar la paraula desitjada, introdueixi el nom d'usuari, creeu una contrasenya, introduïu l'adreça de correu electrònic i tornar a entrar en línia sdeduet. Finalment acceptar l'acord d'usuari, tic-tac. Subscriu-te a les notícies proporcionat per defecte. Ara pots jugar Oloko directament al seu navegador. Es requereix la instal · lació. Bono és la dels requisits del sistema del joc de la modèstia i la - realment mínima. Això vol dir que la manera de joc serà capaç de gaudir de tot el món.

Abans lliure, joc interactiu Oloko que els nens juguin sense problemes i que els growns sovint addictes. Creure això i trobareu una gran quantitat d'avantatges del projecte des dels primers minuts de joc. Com serà el personatge? En primer lloc, vostè té un castell i que ha de desenvolupar. Vostè té una excel · lent oportunitat de construir tot en el seu propi camí. En segon lloc, serà útil a la granja. Hi ha moltes espècies d'animals, que està disponible per contenir. I encara cal sembrar la terra vacant i esperar la collita de les plantes útils. En tercer lloc, ajuda a establir relacions comercials. Això tindrà contacte amb altres jugadors. En quart lloc, ha de dominar les professions. No importa si vostè treballa atreu forner granger o cuiner, esforços per dominar les habilitats de la professió, que encara han de passar. Com se sol dir, sense dificultat, no tiri del peix de l'estany. A partir Oloko jugar nouvingut sense experiència poc a poc et va a conquerir un nivell rere l'altre i cada vegada més confiança. Per cert, i més ric, també. Després de la transició a per sobre de l'anterior desplaça a l'esquerra se suposa que recollir alguns premis, cosa que, sens dubte, simplement no pot sinó alegrar. Va tenir temps per pensar, que es preocupa massa, i per exemple, els nens petits a aprendre els conceptes bàsics del joc. Però això no ha de preocupar. Arreu en llocs de joc són molts NPCs , que estan disposats a dir-li què fer per ajudar l'equip en una situació difícil, canalitzada. Fins i tot els nens de 6 anys d'edat entenen el que és el que!

Prepareu un viatge inoblidable, aventura vertiginosa i només una sorprenent varietat del món màgic li satisfaci cada minut. Vostè mai es penedirà de triar aquest divertit! Només podem desitjar bona sort!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes