One Piece Pirate King 2

Noms alternatius: Van Pis 2

One peça priklyucheniya

pirata a línia 2 Rei dels Pirates

Poklonniki direcció d'anime sens dubte saben molt sobre la història de la sèrie japonesa d'una peça. Glòria a aquest pirata saga d'atrevit noi Ruffy, que va decidir desafiar els pirates s'han mogut molt més enllà del Japó. Per això, el joc d'ordinador del navegador va ser posat en llibertat després de la sèrie de televisió del mateix nom, que permet a cada jugador per participar en el viatge de Luffy i la seva tripulació.

Vsled per a la primera part dels promotors del projecte, per al delit dels fans de la sèrie, va ser llançat la propera versió, que era el joc d'una peça en línia 2. Aquesta opció pot causar molta controvèrsia pel que fa a les desviacions de la història original, però ningú pot anomenar aquesta novetat no és única. En aquest cas, els creadors del joc no va fer ús de la coneguda història de pirates, que ha durat 15 anys. radicalment enfocament diferent ha estat elegit. Per reproduir el text de la ficció màgic va ser elegit que va permetre canviar radicalment tot el concepte.

mirov

pirates

Otlichiya La creació d'aquest

Pri els desenvolupadors de jocs en línia tenen en compte els desitjos dels fans, de manera que la veu és interpretada pels mateixos actors que en l'apartat anterior. En aquesta versió del joc, per descomptat, hi ha alguna cosa de ficció, i fins i tot l'abandonament de la trama original. Però és precisament en base a això, els desenvolupadors han deixat de crear aliances entre Ruffy i Almirall Borsallino o dolent Enel.

Teper en una sola peça 2 es pot jugar un ajust significatiu a l'esdeveniment, que proporciona una història fascinant per al jugador, per descomptat, aquests ajustos en una enorme varietat de joc. El jugador té ara l'oportunitat durant el joc per convertir les persones en zombis, i l'equip de Luffy, Zorro i Sanji fer el principal enemic de tot el món dels pirates.

Preimuschestva Jocs:

  • Syuzhet - això no és la principal característica d'aquest joc. Una peça en línia 2 és ideal per als jugadors, que són atrets per l'oportunitat de lluitar amb un munt de dolents virtuals;
  • Prostota joc. Fins i tot un principiant en aquesta direcció animat pot entendre ràpidament el que està succeint a la pantalla. Cada nivell aquí - és un mapa gegant amb banys, passadissos i així successivament. d. Un jugador agafa el punt de partida dels enemics, maniobrant entre els exèrcits hostils;
  • Vysokokachestvennaya gràfics amb tecnologia cel-shading. No és per res va ser seleccionat pels desenvolupadors del joc, ja que pot ajudar a crear una sensació de veure l'espectacle;
  • Vozmozhnost utilitzar una pista a través del joc. Fins i tot el ventilador més fidel de la història de l'animi es perdrà en els detalls del joc. Per tant, a aquests efectes, una botiga especial es proporciona en un joc on es poden comprar els perfils, clips de vídeo i biografies dels participants.

iPlayer d'una peça 2 en línia - és, sobretot, pels fans del joc. Hi ha un gran nombre de matisos i característiques que estan familiaritzats només a aquells que és un devot fan de la sèrie japonesa i la primera versió dels jocs de navegador en els seus terrenys.

Fakt que la trama de la sèrie, i el joc original aquí uns quants rovellada no es molesta fans d'aquest joc, comencen a tocar una peça en línia 2 i captura un nou món d'aventures increïbles. La trama no està arribant a un primer pla en la formulació de desenvolupament, el més important aquí - és efectes especials, gràfics vius, desenvolupament dinàmic de la trama.

Dlya que jugui Van Pis 2 es requerix el registre en línia. L'usuari serà capaç de tornar una i altra vegada en els seus moments favorits del joc i anar a través dels nivells més difícils, per construir la seva estratègia per a dur a terme la batalla i triar el millor per a vostè mateix personatge d'anime.

 

Juga també