Una peça en línia

Noms alternatius: Van Pease

One Piece Joc en línia sobre Inusual Pirates

Studiya JoyGames és un desenvolupador d'un producte multijugador basat en navegador, basat en les àrees més populars avui dia: pirates, anime, fantasia, aventura. Quin dels nens no mossegarà en un esquer tan saborós? El joc One Piece Online ja ha atret a molts jugadors i continua guanyant popularitat.

V, la seva base rau en la història del manga, en què els esdeveniments giren al voltant dels Pirates del Barret de Palla. El líder de l'equip - en Ruffy, que somia amb convertir-se en el rei dels pirates. Per això, ha de trobar antics tresors que pertanyien al lladre més terrible Golda Roger. En Ruffy té una propietat inusual per estirar-se, però aquest no és un regal congènit, però es va adquirir en la infància, quan va ingressar accidentalment la fruita diabòlica, Rubber-Rubber.

No és la pau, però el conte de Van Pease!

Tot succeeix en un món de fantasia fantàstica, habitada, a més de les persones, per criatures inusuals: gegants, sirenes, criatures marines, moluscos amb habilitats úniques. Si alguns mecanismes són bastant recognoscibles, no endevinaràs immediatament sobre el propòsit dels altres.

Si el cargol actiu empeny a un aspecte semblant a una mordassa ordinària, però si es connecten a la xarxa elèctrica, obtenen la possibilitat de fer fax, càmera, telèfon i altres dispositius similars. I si mireu l'illa de Skype, podeu veure un altre miracle de la natura: animals, les petxines són capaços de recordar i guardar diferents sons, imatges, vent, rebots. Per a tal talent, aquests animals s'utilitzen com a suplement als mecanismes quan cal que s'incloguin.

Després d'haver aparegut en un lloc fantàstic semblant, seria desitjable començar amb més probabilitat en els viatges, havent començat One Piece Online per jugar. I ja que el producte està basat en navegador, coneixeràs altres jugadors pirates.

Esperit pirata de

, no us defraudeu!

Si ets aquí, ets afectat per una epidèmia de romanç marítim, i el registre en línia d'One Piece és necessari per formar part d'una joguina divertida i divertida. Estàs esperat per tot el conjunt d'oportunitats clàssiques de la direcció:

  • Batalles basades en derivades
  • Class system
  • Unió amb jugadors
  • Localització Estudi
  • Adventure
  • Quests interessants

Cal crear i bombear l'heroi, participar en la vida social de l'espai del joc, obrir l'accés a noves oportunitats i atraure nous personatges al teu grup. Podeu reposar l'equip després del nivell 15, i s'assembla a un petit gremi propi.

Preste atenció a les tàctiques de batalla. A mesura que els enemics esdevenen cada vegada més imprudents i forts, les vostres habilitats també necessiten bombar. Junts, aconseguiràs grans alts en missions diferents, i podrà resistir qualsevol oponent.

Quant a les classes de caràcters, només n'hi ha tres, però quines!

  • Mechnik: tot és senzill. Agita la seva espasa i, per tant, el seu destí és un combat proper.
  • Sniper: s'apodera del llançolí cremallera enemic als enfocaments de la teva frontera. Dangerous and cool.
  • Fruit del diable devorat. Què dir ... Aquest heroi és molt flexible. Les seves habilitats seran útils en el camp de batalla.

Si observeu iPlayer One Piece Online en general, obté una imatge molt colorida. Mira per tu mateix: colors brillants; personatges divertits; a vegades il·luminat i, de vegades, un ambient escumós; desfilada d'efectes especials; moltes oportunitats per a la pròpia realització. També tenim en compte l'estil d'anime i la idea pirata presa del manga.

És temps d'anar aventures, conquistar oceans sense fons, explorar les illes, lluitar amb pirates rivals i monstres estranys. Tot pel bé d'un objectiu: trobar el tresor atresorat i proclamar-se el rei dels pirates.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes