Pirates Tide of Fortune

Noms alternatius: Pirates Tide of Fortune

Pirates Tide of Fortune - cavallers de fortuna.

Pirates Tide of Fortune joc que satisfaci a tots els amants de l'aventura marítima i d'aventures de pirates. El jugador té l'oportunitat de submergir-se en l'encant de la vida a les illes en l'oceà sense fi, on l'activitat principal és el desenvolupament i la protecció del seu territori dels altres jugadors, àvids d'un àpat fàcil. L'elecció d'aquest joc, el propi usuari ha d'esdevenir un cavaller de bona sort, el que resultaria en la seva illa a la prosperitat econòmica i la militar. Pirates Tide of Fortune en línia - és un joc de navegador multijugador, que ja ha registrat més de 11 milions d'usuaris, que tenen l'oportunitat de lluitar entre si, amb els enemics d'ordinador unir-se en sindicats, i certament crear l'Ordre a la conclusió d'acords comercials. Aquest projecte és l'estratègia militar probable, però no es pot crear sense el desenvolupament d'un fort exèrcit i l'economia de la flota.

Nachalo joc Pirates Tide of Fortune i les seves característiques.

Chto filibusters per a reposar les files, es requereix que el projecte de Pirates Tide of Fortune de registre. Per això, l'usuari ha d'omplir un formulari, que consisteix en unes poques línies, per arribar a un nom, adreça de correu electrònic i contrasenya. Pot connectar-se al joc amb el vostre compte a la xarxa social. Immediatament després de la inscripció del jugador colpeja els mars, entre els quilòmetres d'aigua que es perd una petita illa, i es convertirà en la nova llar, que s'iniciarà amb la construcció de la gran potència pirata. Com a part de la formació de la primera cosa que el jugador haurà de construir un edifici per a la producció dels recursos necessaris, hi ha diversos:

  • Rom, produït en una fàbrica, es beu sense excepció - els treballadors dels pirates i els que estan lluitant;
  • Zoloto, els seus dipòsits estan a l'illa, però no la meva no van arribar;
  • Derevo, ja que hi ha a l'illa que ho rebrien, necessita tala.

V a excepció dels recursos d'extracció de joc que necessita per desenvolupar la ciència, la cultura i l'exèrcit. La presentació del projecte en el jugador són quaranta diferents unitats de combat de l'exèrcit i la marina, fins i tot es pot crear un terrible monstre marí Kraken. A més, tot l'exèrcit es pot dividir en tipus, cadascun d'ells té una unitat per a la defensa i atac:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya que crearia un exèrcit i de la marina ha de construir el comandament i el combat de la construcció, millorar el seu nivell, per dur a terme la investigació d'armes avançades i armadures. Totes aquestes accions, així com el propi exèrcit requereixen costos de manteniment dels recursos. El fet que es pot obtenir a l'illa, i després vèncer a les ones a la costa no és suficient per crear el gran estat de la mar. Per arribar a ser veritablement ric, que només pot ser dedicat a la pesca pirata, robant a les illes veïnes, per atacar vaixells mercants i fortalesa naval. Si l'exèrcit és encara força feble i fins i tot la guerra no és l'herència, pot crear una empresa comercial i de fer negocis. A l'altra banda de la mar, situat partides de tresor i la seva apropiació no porta una mala guany. Només per estar trist, pel que jugar Pirates Tide of Fortune és molt més divertit amb amics. En aquest projecte, es pot anar a visitar i veure que dels altres, per dur a terme les relacions diplomàtiques i comercials amb diferents jugadors, compartir recursos i el progrés científic, ajudant a transformar la força militar i els seus amics en els corsaris. En aquesta estratègia, pot crear el seu propi compte o unir-se a l'Ordre de l'existent. L'Ordre és de veritat, capitans reben títols i rangs. Reunits en l'Ordre, els jugadors es van combinar per crear un poderós exèrcit eficient, pot utilitzar-lo per gravar colònies i protegir-los de les tropes reals.

Pirates Tide of Fortune joc molt interessant i molt colorit amb excel·lents gràfics i disseny de so.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes