Portal 2

Noms alternatius: Portal 2

Joc Portal 2 - una digna continuació d'un gran projecte. Aquest projecte s'inscriu en el gènere de trencaclosques original, presa de la primera persona. La primera part del joc va sortir en 2007 i immediatament es va convertir en el favorit de molts jugadors. Ja en 2010, els desenvolupadors han anunciat el llançament de la seqüela, i en 2011th hora ja va celebrar la seva presentació oficial. En la continuació del projecte es desenvolupa el joc prèviament declarada. Al llarg del joc hauràs de resoldre diversos trencaclosques, que es basen en l'explotació d'un dispositiu especial que pot crear portals, o, per parlar més simplement, transferir a l'instant la gent d'un lloc a un altre.

Portal 2 presumeix de tenir pc manera cooperativa mitjançant el qual la missió serà superar junts. Principals esdeveniments del joc es produeixen poc després de l'acció descrita en la primera part del joc. Vostè pot visitar personalment el laboratori abandonat especialitzada en portals de recerca.

Per la jugabilitat perquè vostè comenci, vostè necessita estar pre-descarregar Portal 2. Fins ara, el joc es pot descarregar des del portal de vapor, on l'arxiu d'instal · lació li costarà només $ 12. Després d'instal lar el joc a l'ordinador, vostè pot aprendre que el personatge principal segueix sent la mateixa noia maca Chell, que resisteixen no és prou equilibrat, però superordinador extremadament intel · ligent. Per a aquells que prefereixen jugar Portal 2, utilitzant la manera cooperativa estarà disponible argument separat.

Quant a la segona part del joc, t'adones que el seu predecessor va ser només un experiment - un bon entrenament abans de començar alguna cosa brillant. En el nou projecte amb un gran nombre de noves i interessants elements de joc. I malgrat el fet que la durada del joc Portal 2 s'ha incrementat substancialment, aquells jugadors que ja han pogut provar el projecte personalment assegurar que es manté la transitorietat seu inconvenient més important. I un altre problema és que el joc re-pass torna poc interessant - tots els puzles i trencaclosques per a la primera vegada tant la imaginació, sobretot que s'oblidi el seu pas impossible.

Prepara't per jugar Portal 2 que ho faràs amb entusiasme i atenció. Després de treballar una mica en la primera part, es pot procedir amb seguretat per implementar les tasques de la segona. Et sorprendran els grans gràfics i bona qualitat de la música. Si abans era necessari exposar al foc tots els mitjans disponibles per tal de protegir-se les bales cursi, la seqüela, els desenvolupadors han preparat un gran nombre de trucs originals, com l'objectiu, la refracció de la llum, làser i altres "característiques".

Per a tota l'experiència, per descomptat, només ha de descarregar i provar el joc personalment, i llet desnatada en els beneficis es pot mirar a Portal 2 Previsualització.

 

Juga també