Total Domination

Noms alternatius: Total Domination

Tot això en temps real ia través de la interacció amb altres jugadors. El joc de dominació total difereix amb els gràfics memorables, actuació de veu d'alta qualitat i àmplies oportunitats per a la interacció entre els jugadors. requirements

System

System requisits seran del grat de tots: per tal de provar la seva mà en batalles post-apocalíptics només haureu d'un ordinador i Internet. La dominació total de la descàrrega no funciona, però no cal. El joc és un navegador gratuït - sense descàrrega i instal·lació tediosa.

Registration al game

In el joc total dominació, el registre no es portarà més de cinc minuts. Els camps que s'han d'emplenar en crear un compte de joc:

 • Nickname (ciríl·lic i llatí estan permesos).
 • E de correu electrònic.
 • Password.
 • The contrasenya de nou.
 • Consent per rebre correu (si es desitja).

Also pot crear un compte de joc amb el seu compte de correu. ru, Vkontakte, Odnoklassniki o Facebook.

Beginning de la game

It Tot comença amb la formació. Els reclutes són rebuts pel general, temperat en les batalles. Prometedora per fer que un home, aquest tipus de severa a un soldat va a donar les primeres tasques, que es convertiran en lliçons sobre l'ús dels botons, mapes i diversos menús en el joc. Els préstecs són rebuts com un impost sobre la població del sector. Més persones - més diners. Aquest és un recurs universal per als que s'adquireixen tots els altres.

Technologies

L'arbre de la tecnologia promet al jugador un tresor de coneixement i un carro d'oportunitats. Cada nova tecnologia només s'obre després d'estudiar totes les anteriors en la branca. Alguns d'ells no poden ser estudiats sense la construcció de certs edificis. I, en conseqüència, molts edificis al sector no es poden construir fins que s'han estudiat certes tecnologies.

Building

In el joc hi ha molts edificis diferents, cadascun dels quals realitza la seva funció. En total, hi ha 5 tipus d'instal·lacions, així com l'oportunitat d'ampliar el sector i l'ús dels serveis del Mercat Negre. Disponible categories edifici:

 • Resource - altres locals associats amb l'obtenció d'urani, titani o crèdits.
 • Command - la coordinació dels centres de diversos tipus.
 • Military - bases i fàbriques per a la producció d'equip militar.
 • Protective - estructures defensives, com ara parets, portes, torres i armes de foc.
 • Decorative - decoracions útils addicionals del sector. Per exemple, un reparador de robot.

Troops

The jugador està disponibles 4 tipus de tropes, cadascun dels quals ofereix una selecció d'un gran nombre d'unitats:

 • Infantry.
 • Armored vehicles.
 • Artillery.
 • Aviation.

Process de la game

Total Dominació en línia li permet desenvolupar el seu propi sector mitjançant l'extracció de recursos, la construcció d'edificis i la tecnologia d'aprenentatge. La distribució reeixida de les forces existents els permetrà ampliar les seves possessions i enfortir l'exèrcit. Al mapa del món, a més del seu sector, hi ha sectors d'altres jugadors, així com llocs lliures que poden ser robats o protegir del saqueig. En el joc d'ubicacions total de la dominació - una font segura d'experiència addicional i fins i tot unitats militars. Explorar i atacar a reposar els seus recursos. En entrar al clan, vostè rebrà bonificacions addicionals. Al final, hi ha moltes possibilitats que una sola persona per mantenir la seva posició en el camp de batalla?

How guanyar sense un Donat?

The joc ofereix la possibilitat d'obtenir"pastes"addicionals virtuals amb diners reals. Alguns jugadors són bastant content amb aquesta oportunitat, però altres es neguen categòricament a invertir una mica en el món del joc. Puc guanyar sense un Donat? Sí. L'estratègia de dominació total és lliure per jugar. No només jugar, sinó també guanyar. Per a això, es necessita paciència i coneixement de totes les característiques del joc, la seva economia i l'estratègia de fer la guerra. Però la principal arma a les seves mans estarà la diplomàcia. Comunicar-se amb altres jugadors, buscar amics i aliats, s'uneixen al clan i no hi ha donadors seran capaços de derrotar a vostè.

The joc de dominació total impressiona amb el seu entorn post-apocalíptic i abast. Aquesta estratègia ofereix àmplies oportunitats per a la interacció entre els jugadors: vostè ha de trobar aliats, asseguri el seu sector dels enemics, atacar als sectors dels rivals, el comerç amb els veïns. En total es recomana Dominació joc per als fans dels jocs MMO.

 

Juga també