Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Noms alternatius: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tomorrow's Rainbow Six Siege.

Game Tom Clancy's Rainbow Six Siege és un tirador tàctic, el jugador en el qual actua de la persona principal. Va passar a formar part de la sèrie Rainbow Six i, més recentment, després de les proves beta de setembre a novembre, es va posar a disposició de Rainbow Six Siege de Tom Clancy per descarregar des de l'1. 12. 2015.

No hi ha una prehistòria especial, però l'objectiu principal de les missions és destruir més objectes. Així és com es construeix el procés del joc, però com això passa és impressionant amb el realisme. Donades les lleis físiques, si soscaves una paret en un lloc diverses vegades, tornant a aquest moment salvat en el joc, sempre caurà de maneres diferents, com ho fa en la vida.

En el compte d'Ubisoft Montreal, hi ha molts productes excel·lents que impressionen amb una harmoniosa combinació de tots els paràmetres. Gràfics, antecedents i música, una forma de gestionar i un menú convenient no provoquen cap reclamació. Descarregueu Rainbow Six Siege de Tom Clancy a més, no només podeu fer servir Windows, hi ha versions per jugar a la PlayStation 4, a més d'una Xbox.

Característiques del joc més esclafat.

La lluita contra els terroristes s'ha convertit en un problema important que afecta molts països. Els estats líders han creat destacaments antiterroristes, que actuen de manera decisiva, hàbil, armoniosa i valenta. Sense reclutes no es pot fer, però les principals esperances es col·loquen a les unitats, en què quatre persones amb habilitats i tasques úniques. Si els reclutes no estan especialment bé equipats, i després en destacaments especialitzats, els soldats estan armats amb dispositius únics que serveixen d'accions de protecció i atac.

L'equip d'elit inclou representants de tot el món:

 • American SWAT
 • Britis SAS
 • German GSG9
 • French GIGN
 • Spetsnaz
 • de Rússia

Aquest guerrer no té igual en un espai obert o confinat. Inverteixen en qualsevol edifici, són invencibles en combats tancats, entrenats en el lloc per coordinar accions i prendre objectes per tempestes. Utilitzen el territori circumdant amb el màxim benefici. Seleccionant la funció de protecció, converteix l'habitació en una fortalesa fiable amb l'ajuda d'elements improvisats i en el grup d'atacs superen els obstacles. Siéntase lliure de trencar i destruir. Qui necessita una porta d'entrada, quan es pot posar a qualsevol lloc a través de la paret, pis o sostre. De vegades, aquesta és l'única oportunitat d'arribar a la destinació, acostant la victòria.

Reproduir Tom Clancy's Rainbow Six Siege a la PC, s'uneixen amb jugadors per participar en batalles en línia. Esteu esperant operacions a gran escala PVP i PVE, i si es tria una tàctica reeixida, l'equip enemic serà derrotat. Els bots en l'espai del joc seran encara més que jugadors reals, i per resistir-los, desenvoluparan una estratègia ideal.

Requisits

del sistema.

Ubisoft actua amb una recomanació favorable del Rainbow Six Siege de Tom Clancy per comprar i rebre, a més del joc, un manual amb una descripció detallada de totes les operacions, l'exclusiu coloratge d'armes, mapes i fins i tot les principals forces de l'enemic. Això l'ajudarà a aprendre el joc a fons, a preparar-se per a totes les sorpreses ia realitzar amb èxit l'operació.

Després de Tom Clancy's Rainbow Six El setge es va establir i es va llançar fàcilment, necessitem requisits del sistema bastant democràtics:

 • OC: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Processador: Intel Core i5-2500K o AMD FX-8120 Eight-Core (3. 3 GHz (recomanat), 2. 6 GHz (Mínim))
 • Vídeo: Nvidia GeForce GTX 670 o AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2GB)
 • Dispositiu de so: compatibilitat amb DirectX 9. 0c
 • Localització: 10 Gb
 

Juga també