renéixer en línia

Noms alternatius: renéixer en línia

Igra Renascut - Una nova fantasia Asgarda

món

Chem diversa trama del joc, més ràpid s'apodera de l'atenció i més addictiu. Joc de client obre Renascut món Asgard amb totes les seves meravelles i belleses. Va a visitar les moltes batalles i realitzar tasques com a mínim, aprendre a controlar el martell màgic per lluitar i disparar un arc. Escort que són animals estranys i elfs, reforçant les seves habilitats en diverses ocasions i dirigir el trànsit.

Mozhno aturar la recerca de les joguines que compleixin amb els criteris estrictes d'un jugador experimentat, com el joc Renascut llançament, no haurà de sortir dels seus espais de colors i part amb personatges carismàtics.

Znakomimsya amb els personatges i la seva pomoschnikami

Poskolku és un client de joc, vostè ha de descarregar Renascut, i només llavors anar en un viatge del país de fantasia, per estudiar la seva població i oportunitats. La sorpresa no va a classes de personatges, que s'han convertit en clàssics d'aquest tipus de productes de joc.

    lluitador
  • Strelok del fons. Ell és d'una distància de seguretat tracta dels oponents fletxes porcions d'ajudar els aliats, tema crucial en l'avantguarda. Amb destresa per fer front al seu arc, que sovint té un efecte positiu en el resultat de la batalla. Entre les característiques de rendiment: l'atac al camp, la immobilització, l'evasió.
  • Voin confiar en la seva pròpia força, tan perfectament desenvolupat. No va ser guiat per la por, i ell és un aliat fiable que el primer pic en la batalla. Es caracteritza per les seves qualitats: atac cos a cos, l'acceleració, la protecció de gran abast.
  • Mag s'especialitza en la gestió dels elements, comandat per fenòmens naturals, teletransportar a través de l'espai i causa dany a l'enemic a distància. Com s'entrena i no els músculs i la ment, el contacte físic amb l'oponent és contraproduent moren ràpidament. Però ell no té igual en l'encant de la libració. Les seves característiques: atac màgic a distància, teletransport, invisibilitat curta.
  • Bard no només reprodueix música - la seva música pot curar ferides i fins i tot ressuscitar als soldats caiguts. Hauria de tenir els altres acords, com l'enemic cau mort. Per les característiques especials inclouen: la curació, la resurrecció, la capacitat de reforç.

Nado assenyalar que l'elecció de l'heroi s'obrirà no abans del nivell 20 iPlayer Renascut. Això pot ser atribuït als mèrits, ja que fins aquest punt el jugador tractarà a si mateix en diferents imatges, lira pobrenchit, agitarà un martell, per practicar encanteris, i quan s'adona del que un paper més a prop seu, per fer una elecció informada.

Nazovite personatge i donar-li una aparença única, es van vestir amb un vestit, l'elecció de color de cabell, tipus de cabell i la cara. A poc a poc poder per canviar l'aspecte. La roba no és tant estètica com pràctica. Guants, armadura, casc, pantalons, sabates impermeables i millorar la capacitat dels soldats per fer-los més forts.

personatges

Soprovozhdat es follet - una eina indispensable. Es divideixen en dos tipus: físics i màgics. Els primers mags i bards d'ajuda, el segon - tiradors i soldats. Els elfs, també, han d'evolucionar constantment per tal de fer front millor a les funcions encomanades a ells: a influir en l'atac i defensa, moure, recollir la salut i elevar els punts de mannà.

Igrovye zadaniya

Vooruzhivshis coneixement, les armes i els elfs, es pot anar a la recerca d'aventures. El joc Renascut pràctica en derrotar als monstres o anar als gremis Arena de batalla i altres jugadors. A cada lloc fins a tres diferents nivells de masmorres, i que vulguin aprendre la professió d'un sastre, un joier, un miner o l'altre d'una àmplia gamma, i llavors no va a donar el desitjat.

 

Juga també