Red Dead Redemption 2

Noms alternatius: RDR2

Echo del passat

Si recordeu, en l'última part, John va renunciar a la seva futura carrera com a matonet, i es va tornar al costat de la llei. Per tornar a la vida normal, a la seva dona i fill, l'heroi ha d'ajudar els serveis estatals a atrapar als seus còmplices anteriors. Per agafar Bill Williamson, Javier Esquel i l'holandès, Marston s'apressa a Occident i travessa la frontera amb Mèxic, i fins i tot es troba sota el comandament d'Abraham Reyes, ajudant als rebels.

Però fins i tot quan els antics amics estan en mans dels agents de l'oficina, en els quals l'heroi ja figurava, no se li va donar la llibertat prometida. Una vegada, un exèrcit d'agents de l'oficina va atacar la granja i l'heroi va haver de lluitar de nou. Ara també està prohibit, i seria correcte suposar que jugar Red Dead Redemption 2 ara està a la seva cara, però no. Si John Marston torna a aparèixer en el marc, vol dir que aquesta joguina explica una història on l'heroi no només està viu i bé, però encara no ha tingut temps de canviar les prioritats.

Altres coneguts

  • Xbox One

Qui esperem que la PC vegi en aquesta llista quedarà decebuda.

Els

jugadors podran triar modes:

  • Un usuari-usuari
  • Multipresidential
Plataformes

A també:

  • PlayStation 4
  • Fins i tot en el joc anterior, aquesta funció no s'ha implementat. Continueu llaüt, ganivets, revòlvers, fusells de diferents tipus, escopetes, torxes. A l'oest salvatge encara és perillós, així que vés amb compte!
 

Juga també