Resident Evil 7: Biohazard

Noms alternatius: Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard no és per als dèbils del cor.

Resident Evil 7: compra de Biohazard: l'esdeveniment més esperat del 2017 entre els seguidors per fer cosquins als nervis i aconseguir una pel·lícula de terror virtual. El projecte del joc, com les sis parts anteriors, forma part d'una gran franquícia multimèdia, incloent-hi els populars llargmetratges Resident Evil, llibres i còmics, així com una sèrie de figurines col·leccionables amb els personatges de la història.

Vse part del joc, i va aparèixer per primera vegada a finals de 1996, va gaudir d'una gran popularitat entre els jugadors i va tenir un impacte important en el desenvolupament del gènere del terror de supervivència, en una traducció a la qual semblava una malson per sobreviure entre ells. Com el seu nom indica, l'èmfasi principal és el fet que l'heroi ha de superar totes les dificultats i fer front a les tasques que no sobreviu, i els autors intenten fer-se plens de temors, monstres i reptes, escalfant-se.

: tot i que el joc Resident Evil 7, a diferència dels jocs llançats anteriorment, té en primera persona, de manera que la gent serà més realista que senti tot el que passa a la pantalla, afegeix l'emoció de la possibilitat de connectar el casc de PlayStation. Acció de gènere ha desaparegut, aquesta versió es compromet a centrar-se en la supervivència en condicions extremes, amb pocs recursos i molts enemics. Tots els esdeveniments tenen lloc el 2017, a Louisiana, la ciutat no és en realitat, es diu Delvi. El personatge principal, Ethan rep un missatge de Mia, la seva dona, que va desaparèixer fa tres anys, i ja ha començat a considerar-la morta. Rebut una carta que fa que l'heroi es dirigeixi a un altre estat, on es va reunir no només amb la família Baker, preferida, sinó terrible. Resident Evil

V 7: Biohazard haurà de jugar el paper d'Ethan. Aquest personatge s'enfronta a esdeveniments increïbles, l'escriptura el porta a una casa abandonada, serà tan Mia. Casa sinistra, abans de reunir-se amb la dona d'Ethan, ha de resoldre molts trencaclosques i trobar totes les coses necessàries que explicaran la història de la desaparició de Mia.

. Els jugadors del temps estaran clars que en aquesta casa eren els propietaris, que són agressius i mentalment equilibrats. Ethan ha d'intentar matar-los per tal de mantenir-se viu, però resulta que estan infectats amb alguna cosa, la substància els fa immortals. L'acció es realitza no només en una mansió abandonada, sinó en una nau destruïda. I després arriben a les antigues mines de sal i, per descomptat, al laboratori. Els desenvolupadors prometen als jugadors un final sorprenent.

Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), les armes lleugeres i les municions, de manera que els usuaris es vegin constantment enfrontats a una decisió que facin, per gastar la resta del cartutx, o amagar-se i esperar el perill, i potser només per Desplaçar-se per l'enemic des del darrere i apagar-se durant algun temps perquè els opositors són immortals.

 

Juga també