Revelació

Noms alternatius: Apocalipsi en línia

Game Revelation Online en l'estil de la fantasia.

L'empresa de desenvolupament

Chinese, NetEase, va llançar el 2015 per provar en el seu propi mercat un nou producte de joc. Per al seu mèrit és la bellesa dels paisatges i el món sense fissures que cal superar de moltes maneres:

  • En una pet
  • personal
  • Shown
  • In flight
  • Usant el sistema de teletransporte

Per encantar als jugadors públics experimentats, més de 400 desenvolupadors van treballar en la seva creació. Ara pots jugar al joc Revelació, anticipant-te a les seves possibilitats colossals.

Immersió en realitat virtual. Una vegada dins de la magnífica joguina, es poden admirar els fantàstics paisatges del vast món. En l'immens espai, trobareu amics i enemics, hauràs d'aturar la difusió de la foscor, destruir els feroços patrons, unir-se a les files del gremi i agafar el vell castell per la tempesta. En una etapa determinada, apareixen ales, i amb la seva ajuda és més fàcil explorar el terreny. En algunes zones es trobarà en un veritable laberint d'edificis alts, serres i boscos densos, la morada de les bèsties màgiques.

En el camp de batalla. Al principi, és millor guanyar experiència i afinar talent en monstres petits comuns. Havent après a determinar les seves vulnerabilitats, és hora d'anar a estudiar terres més allunyades i masmorres ombrívoles. És allà on viuen les criatures més insidioses, cruels, però molt intel·ligents. Per a una missió similar, és millor reunir entre 5 i 10 persones cadascuna, i després és més fàcil guanyar. En recompensa guanyareu experiència, fama i equipament útil. Per garantir un triomf més brillant, organitzeu una marxa de 20 persones i als esmentats premis per unir-se al títol de l'heroi real.

Continuant en Apocalipsió per jugar, és hora de pensar en una gran campanya, en la qual l'objectiu serà la presa de nous territoris i castells. En una missió tan grandiosa poden participar fins a 8000 persones, on tothom rebrà la seva part del premi per a la finalització exitosa del cas. Ja que la batalla pot tenir lloc a l'aire, sota l'aigua o al terra, una massacre tan massiva sembla molt impressionant. Aquí fins i tot es pot construir una relació romàntica, i en un moment es trenquen.

El joc proporciona diversos tipus de gestió:

  • Més clic per moure la navegació basada en mouse
  • C capturant objectius amb claus
  • Sistema de càrrega per capturar objectius.
 

Juga també