Noms alternatius:
Al contrari, els desenvolupadors de jocs responen a qualsevol suggeriment dels jugadors per millorar la jugabilitat, i això ja és un indicador obvi de qualitat. El fitxer d'instal·lació del joc és bastant petit, només 42 mb. A la primera entrada, necessiteu instal·lar contingut addicional (això encara és d'uns 100 mb), que és bastant acceptable per a aquests gràfics. En el primer inici, s'enviarà automàticament al servidor més nou, que permetrà començar el joc de forma còmoda i, a continuació, es va dirigir!

L'augment de civilitzacions de

és bàsicament una estratègia militar, de manera que els agricultors no pertanyen aquí i per obtenir millors resultats, el joc requereix el vostre temps. Clear balance del joc entre les coses comprades i les minades.

. Com podeu veure l'ascens de les civilitzacions, el joc no és avorrit, sempre trobaràs què fer i qui fer falta.

. Atenció, al principi del joc, també heu de triar una de les civilitzacions:

  • Rim: la protecció de la infanteria augmenta un 5%, la velocitat de les tropes en marxa augmenta un 5%, la recaptació d'aliments augmenta en un 10%, la unió única Legió.
  • Britany: l'atac dels tiradors augmenta un 5%, la velocitat de recollida de la fusta augmenta un 10%, la capacitat de la guarnició de l'aliança augmenta un 5%, la unitat única és Archer amb longbow.
  • Espai: la protecció de la cavalleria augmenta un 5%, la velocitat de recollida d'or augmenta un 10%, la capacitat de les tropes augmenta un 10%, l'única unitat del conquistador.

També, cadascuna d'aquestes races té herois únics que comandaran les teves tropes i lluitaran per tu. Els herois poden ser bombats, millorar les seves habilitats i talents, des d'un cert nivell, l'exèrcit pot incloure diversos generals, el que millora enormement el poder de combat de l'exèrcit.

Games L'alba de les civilitzacions és un viu exemple de com fer estratègies. Sí, es prenen molt d'altres jocs similars, però només es pren el millor, i tota la resta es millora i millora.

 

Juga també