Ascens de civilitzacions

Noms alternatius: Alba de Civilitzacions

Rise of Civilizations - estratègia militar des dels temps foscos fins a l'època feudal. Has de seguir el camí del desenvolupament de la ciutat des d'un petit assentament fins a la capital d'un poderós estat. El fitxer d'instal·lació del joc és bastant petit, només 42 mb.

El joc Rise of Civilizations (Dawn of Civilizations) és principalment una estratègia militar, de manera que els agricultors no tenen un lloc aquí, i per al millor resultat, el joc pren el seu temps. En general, com tota la resta de les nostres vides. I vull assenyalar immediatament que el joc és digne d'això (temps). Sí, ja has jugat així i sí, ja ho has vist en algun lloc. Tot el que pots comprar, pots aconseguir, així que si no t'agrada gastar diners en jocs, aquesta és la teva opció.

Com veieu el joc Rise of Civilizations, el joc no és avorrit, sempre trobaràs què fer i qui fer-ho.

  • Britania: l'atac dels tiradors s'incrementa un 5%, la taxa de recollida de fusta s'incrementa un 10%, la capacitat de la guarnició de l'aliança augmenta un 5%, l'única unitat Archer amb arc llarg
  • França: la salut de les tropes augmenta un 2%, la velocitat de recollida de pedra augmenta en un 10%, la velocitat curativa hospitalària augmenta en un 10%, una única unitat de llançament de destral.
  • Espanyol: la defensa de la cavalleria augmenta un 5%, la velocitat de recollida d'or augmenta un 10%, la capacitat de tropes augmenta un 10%, la unitat Conquistador única. Els herois poden ser bombats, poden millorar les habilitats i els talents, des d'un cert nivell, l'exèrcit pot incloure diversos generals, el que millora significativament el poder militar de l'exèrcit. Un equip de desenvolupadors actius fa que el projecte, per si mateixos i no beneficiï en nom de.
  •  

    Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes