Ressuscitat 3: Titan lords

Noms alternatius: pujat 3

Proekty com aquest no pot passar desapercebut. Els atacants i els hackers simplement curiosos estan tractant de desclassificar almenys alguns matisos. Pujat 3 - un joc que no deixa sol el món del joc per un minut. És lògic que després dels jugadors han après sobre l'inici del projecte, va llançar un atac al servidor de l'empresa Pirahna Bytes. Un altre intent de descobrir almenys una mica d'informació interessant no va tenir èxit. Després de desenvolupadors de fuites no tenien més remei que dir-li personalment quin tipus de projecte es cuinen i quines innovacions jugadors s'han de preparar.

V en el comunicat de premsa oficial del joc ressuscitat 3 pc creadors del projecte se li va dir que després de la finalització de totes les etapes de treball i formals dels jugadors de prova ha de tractar amb el món fet a mà. Totes les accions realitzades jugador tindrà els seus propis efectes únics, de manera que haurà de ser centrat i molt atent el joc. En el món virtual creat, el jugador estarà disponible per a la investigació gairebé cada centímetre. Seria un gran projecte, executat per totes les regles dels jocs de rol.

Ofitsialny de sortida del projecte està prevista per a l'agost de 2014, de manera que, en els amants del gènere tenen temps per preparar-se. Per al desenvolupament de les habilitats de joc pot fins i tot tractar de passar les dues parts anteriors estan segurs que tindrà alguna cosa per recordar. Aquest exercici l'ajudarà en el futur, tan aviat com l'oportunitat de descarregar Pugen a 3, per mostrar la seva millor cara.

Preparar ser que el focus del joc serà dibuixat exactament a l'àrea d'estudi. Si vostè creu que els desenvolupadors, el 3 ressuscitat pot jugar tots els propietaris dels ordinadors personals i la Xbox i PlayStation. Probabilitats de guanyar accés al joc serà distribucions amb el portal coneguda per a la descàrrega d'arxius de vapor.

Razrabotka en els 3 vídeos Risen estar en el millor motor gràfic. Així que, és clar, s'encarregarà d'això. Tot i que de tant en tant els jugadors encara han de fer front a les pantalles de càrrega, la seva aparició durant el joc minimitzat. Tots els principals esdeveniments del joc tenen lloc a Europa, els anuncis publicitaris vegades Edat Mitjana. Durant el viatge també haurà de visitar els països de la Mediterrània i els tròpics. No és possible no continuar amb la nostra revisió de Risen 3 recordatori que tots els llocs principals van registrar manualment, de manera que es veuen, per descomptat, el que estarà bé! Els desenvolupadors afirmen que aquest projecte s'implementa el món més gran que l'estudi ha hagut de tractar.

V lliurar una realització inusual nous jugadors com a protagonista. En la història primerenca en el Senyor joc d'ombres absorbeix l'ànima de l'heroi. La tasca principal del reproductor usant armes pugen 3 àmplia varietat de tipus, per ajudar el personatge principal a trobar-se a si mateix per unir-se al costat fosc o clar. El seu viatge estarà ple de risc i misteri, i el camí haurà de complir amb un munt de criatures sobrenaturals i cares conegudes!

 

Juga també