Starcraft 2 Legacy of the Void

Noms alternatius: Starcraft 2 Legacy of the Void

StarCraft 2 Legacy of the Void: estratègia d'alliberament.

2015 un any de productes fructífers de jocs multijugador. El joc StarCraft 2 Legacy of the Void del desenvolupador Blizzard Entertainment, que va ser llançat el 10 de novembre, es va unir a ells i es va convertir en l'última sèrie de la trilogia.

A la versió gratuïta d'inici podeu descarregar i instal·lar el client per iniciar una campanya estratègica. Després d'haver dirigit un exèrcit estranger de protossons, resistiràs els zerg i terrans mortals. Les primeres cinc missions es realitzaran en campanyes d'un sol jugador, que us permetran acostumar-se a la història. Lluita en l'entorn dels amics, involucrant-se en una batalla global a la xarxa, seleccionant una de les cartes.

La trama de l'acció es desenvolupa al voltant del planeta Aiur i el Jerarquia Artanis, a qui representes. Al seu planeta, atacat insidiosament a zerg. Va passar fa molts anys, i els residents de Protoss d'Aiur, van deixar de ser una sola nació. Per reunir-los i destruir l'enemic, Artanis va fundar la flotilla"Golden Armada". També ha d'ajudar a Kerrigan Sarah a eliminar l'Amen caigut de Zel Naga, les intencions del qual són organitzar un final impressionant per al món.

Per millorar l'exèrcit i el vaixell, Artanis torna periòdicament al vaixell insígnia"Adun Spear". També es comunica amb els personatges, rep consells d'ells i les unitats aprenen sobre noves oportunitats de combat.

L'objectiu de la campanya desplegada és unir les tribus disperses en un exèrcit fort capaç de ressuscitar la grandesa dels Protoss i destruir Amun. Però al principi, els jugadors ofereixen tres missions"Presentiment de la Foscor"amb el protagonista Héctor de Zeratul i la història que explica el refugi trobat del Tal Darim, la reactivació d'Amun i el misteri de la profecia que va revelar.

Amb els herois un a un.

És el moment de descarregar StarCraft 2 Legacy of the Void, i unir-se als jugadors que dominen les extensions de l'univers. Durant el joc multijugador, tindreu l'oportunitat d'executar tornejos diàriament en un mode automàtic. Per fer-ho, necessiteu una aplicació que vulgueu lluitar contra el món més fort de StarCraft a la sorra, i mostrar al vostre oponent la vostra força.

: tothom no somia amb ser un llop solitari espacial. Junts pots fer aquestes coses! En el mode Archon, sota el vostre lideratge general apareix la base per defensar-se, i dos opositors. Compartiu la vostra experiència i ajudeu a la vostra parella amb paraules i escriptures per completar amb èxit la tasca.

Seleccionant el mode d'execució conjunta de tasques, es convertirà en el comandant d'un equip d'un parell de jugadors. Hi haurà molts enemics, però l'experiència de Sarah Kerrigan, Jim Raynor i Hierarch Artanis l'ajudarà. Com més alt sigui el nivell d'experiència del vostre compte, més habilitats i tipus de tropes estaran disponibles.

En l'univers StarCraft coneixeràs personatges:

Paràmetres tècnics de la instal·lació (requisits del sistema del joc)

StarCraft 2 Legacy of the Void en una PC que executa Windows XP / 8 / Vista / 7, per a Mac OS X 10.

 • Artanis
 • Rohana
 • Create
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul
 • 7 i superior. De moment, els desenvolupadors declaren els següents requisits mínims:
 • PC: AMD Athlon 64 X2 o Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT o NVIDIA GeForce 7600 GT
 • MAC: Intel Core 2 Duo
 • ATI Radeon HD 2600 Pro o NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: Espai 20 GB
 • ОП 1. 5 GB per a PC i 2 GB per Mac
 • La resolució del monitor no és inferior a 1024x768

No deixeu passar l'oportunitat de comprar el premi StarCraft 2 Legacy of the Void en l'edició completa, i rebre regals meravellosos:"Ales de la llibertat","Cor de l'esquadró","El llegat del buit". "En ells trobaràs retrats, emblemes, noves mascotes, personatges, habilitats i armes addicionals. Ara només queda per derrotar l'enemic a la glòria de la gent Protoss.

 

Juga també