Sevilvil

Noms alternatius: Sevilvil

Game Seedingvil conquesta espai marí.

Els temps difícils han arribat a créixer monstres horribles en el mar, i els germans pirates són bastant insolents. Els pescadors no poden anar a la mar sense aconseguir que el seu vaixell no es converteixi en la colla de lladres. Els viatgers tenen por d'ingressar a l'aigua a causa de les històries de terror sobre lladres i monstres sanguinaris. Un joc d'estratègia Sea Devil ensenya a resistir a l'enemic, utilitzant el coneixement i el poder.

. Tot i que no fos malament, existeix un tauler, només cal llençar el crit de la gent. Entre la gent comuna sempre hi havia molts companys, preparats per ratllar els punys, disparar mosquetes i treballar en la batalla amb sabers. I si prometen tenir vaixell, la cua d'aquells que desitgen no tenir fi. Tothom vol jugar al Sea Devil, i ningú té por dels perills que segurament es reuneixen en la seva totalitat.

Riseu la bandera.

Aventura espera, i si t'atreveixes a jugar al joc Sea Devil, sabent sobre els propers desafiaments, ets realment un valent capità. Queda per decidir quina bandera volava sobre el vaixell de bandera Douglas Western o Eastern Aldrich.

Una característica especial de

A és la capacitat de construir joguines i aeronaves, i desplegar batalles a l'aire, sota i per sobre de l'aigua. No està lluny de totes les delícies del joc, i tindrà accés a altres aspectes del joc:

Teper procedir a la creació de la flota, i això requereix capitans. Però no es prenen indistintament cadascun amb el seu propi historial i les seves habilitats es pinten en sis punts. És millor ajudar a navegar pels retrats de retrats florals dels capitans:

 • Samye feble zelenye
 • Més més fort sinie
 •  
 • Dalee anar fioletovye
 • Zheltye ja es veu zamanchivo
 • No és el més cobejat i estrany krasnye

Analogichno és el cas dels vehicles. Comenceu amb una vaixella feble amb la més baixa. Però, què és un trist coneixement del seu negoci, que comprendrà ràpidament amb aquest tema. Cada vaixell té les següents àrees:

La part de

Kazhduyu es pot corregir fins que la flota no sigui perfecta en tots els aspectes.

  Les aeronaves i les aeronaus han de desenvolupar una velocitat tan alta que pugui posar-se al dia i superar l'enemic; Pistola de rang sorprenent i precisió de foc; Armadura per suportar uns quants cops.

 • Steering
 • Paluba
 • bow amb kariatidoy
 • Tryum amb boepripasami
 • Vooruzhenie
 • Bronya
 • Korma

Però no crec que sigui car, tan bo. Tots els vaixells de les seves pròpies característiques: alguns són millors en atac, altres amb defensa i altres encara són espaiosos i serveixen com a mitjà de lliurament dels equips necessaris. I no és tot el que rep el jugador quan està darrere del registre de Sea Devil.

El sistema de combat.

El

Battle va passar aquí originalment, i el procés sembla senzill només en aparença. De fet, cal tenir en compte les tàctiques per adaptar-se perfectament a la flota dins d'una única finestra, on serà l'esdeveniment decisiu.

Els jugadors mouen els seus vaixells a les cel·les, i quan el camp arribi a la nau enemiga, s'obre foc. Com que els capitans tenen diferents talents, utilitzeu-los en un moment per afectar el resultat dels esdeveniments iPlayer Sea Devil. Per les seves accions, poden enfortir els vaixells aliats, cremar la càrrega enemiga i allò més.

 

Juga també