Star Wars Battlefront 2

Noms alternatius: Star Wars Battleground 2

Un total de tres desenvolupadors d'estudis de Suècia, Canadà i Anglaterra s'han reunit per treballar junts per continuar amb la"Guerra de les Galàxies". A Xbox One i PlayStation IV, els amics poden gestionar esdeveniments en una pantalla dividida, i l'experiència adquirida, premis i recompenses es transfereixen al joc per la xarxa. Però si trieu un ordinador, tingueu en compte que, en aquest cas, no és possible una pantalla dividida.

Is Verdio, l'heroïna líder i comandant d'Inferno, aprecia el somni de venjar-se dels rebels per l'Imperi. Els llocs on les hostilitats es desenvolupen també han de ser familiars per als jugadors. Això és Hote, Yavin, Teed, base"Starkiller", Mos-Eisli i altres llocs llegendaris.

Much millor, en comparació amb la joguina anterior, era el sistema de bombament dels lluitadors i més divisions en classes.

  • Les fletxes són efectives a distàncies mitjanes.
  • Els especialistes són experts en defensa, organitzant trampolines per als enemics.

Purchachka no emmagatzema sorpreses, i els jugadors experimentats ràpidament esbrinaran què és això. De fet, per al desenvolupament i la compra d'armes i equips més avançats hauran de realitzar diverses missions, participar en batalles, D.

Technika a Star Wars Battlefront 2 es proporciona tant per terra com per aire.

 

Juga també