Brigada estranya

Noms alternatius: Brigada estranya

Studio Rebellion Developments és el creador i editor al mateix temps, introduint el seu nou producte de joc. El seu joc d'equip Strange Brigade es basa en aventures amb elements d'un tirador. La base és una història fantàstica sobre caçadors de tresors amb totes les circumstàncies següents. L'acció és d'un tercer, i l'equip pot ser de fins a 4 participants simultàniament.

Descargue Strange Brigade pot ser a partir del 2018, quan està previst publicar-lo. En el fons de la jungla impenetrable es va enviar un destacament especial, reunit per representants de diferents professions, per fer l'expedició el més fructífer. Tanmateix, si decideix que només s'encarregarà de la tasca, només vagi a l'espessor, però l'efectivitat i les possibilitats de sobreviure es redueixen significativament. Quan estigueu al lloc correcte, l'aterratge estarà amb paracaigudes. A partir d'aquest moment comença el més interessant. Has d'explorar tots els racons amagats de la zona a la recerca de pistes sobre com trobar el principal artefacte misteriós.

L'antiga per amagar-la, no només col·locada en una de les coves distants, sinó també protegida per una maledicció fosca. Ara està protegit per un exèrcit de criatures mitològiques, que porta la reina egípcia de les bruixes. Cal creuar la línia del que es permet, ja que l'exèrcit dels morts s'eleva de pols i ruïnes. Deixa tombes acollidores per destruir els fugitius que van decidir envair el seu santuari. Esperant que espereu el terror, que sobreviurà.

 

Juga també