Street Legal

Noms alternatius: Street Legal

Street Legal - un joc d'ordinador en el gènere del simulador de cotxes. Empresa promotora, Invictus Games, va contemplar tots els seus esforços per crear no només un cotxe de carreres, i l'encarnació de la seva màquina desitjat com el seu propi. Aquesta és la característica principal d'aquest joc. Carrer Joc Version legal del primer joc de la sèrie Street Legal, llançat pels aficionats a 2002.

Com en qualsevol joc d'ordinador inicialment hagi de baixar. Descarregar Street Legal Vostè pot visitar el lloc i tenir un programa especial a l'ordinador. Només ara comença a suggerir que vostè llegeix a través de la revisió del joc Street Legal Street Legal i veure vídeos i captures de pantalla. Què seria més coneixements sobre la història i les característiques del joc.

Només en aquest joc es pot sentir a tu mateix un mecànic real. És clar que hi ha hagut un reproductor d'avantatge amb coneixements en la construcció del cotxe. Però això no és un problema, ja que és aquí on vostè aprendrà no només un munt d'interessant, però potser tothom interior de les màquines. Per cert, no només interna, sinó també externa món de les màquines.

El teu personatge aquí comença la seva existència amb el ciutadà del carrer, ni tan sols tenir un cotxe. Com que és més d'anar al concessionari i aconseguirà un automòbil. Comences el joc amb la presència d'uns 20 mil dòlars.

L'objectiu principal del joc com un cercle viciós. Implementi el seu cotxe - canviar les parts internes així com externes (tyuninguete). Què és exactament el que només vostè decideix reemplaçar. Després de participar en la cursa pels diners i obtenir un premi en diners en conseqüència. I llavors el cercle es tanca com diners guanyat vostè passa en el seu cotxe.

Està clar que el joc que s'inicia amb el nivell inicial. És a dir, tots els seus esforços s'orienten a la consecució dels més alts nivells en l'extrem futur del joc en el títol de líder.

A la partida Street Legal cotxes són consistents amb els models de centres d'auto reals. Això fa el joc molt més interessant, perquè vostè sabrà les marques d'automòbils.

Treball amb la màquina ja preparat es divideix en dues etapes:

• Speedway;

• Camins de la ciutat.

Speedway - aquest és el primer lloc on es provi la seva cotxe. Tram recte de carretera per la que ho has fet mal.

Vies urbanes - trams de carretera, que són la raça. Ells són majoritàriament a la nit quan les carreteres estan buides. Però durant el dia com sigui possible, però complicat per la presència d'una gran quantitat de màquines urbanes. Així mateix, el dia i la nit, vostè pot aturar per la policia. I ja sigui multat per violació de la velocitat, ja sigui insoluble modificació del vehicle.

Però no tractar d'adquirir Models costeruts. Possible per la presència d'un model simple, però que es modifica, per guanyar el joc.

Els gràfics del joc Street Legal té una qualitat normal del joc. L'acompanyament musical es presenta en forma d'èxit per mantenir l'ambient del joc.

Joc carrer Lega està esperant nous coneixedors màquines. Afanya't carrer Lega joc descàrrega, tan ràpidament. I no us oblideu de trucar a amics, fer el joc més emocionant. Tenir un bon estat d'ànim i el joc!

 

Juga també