Tanki X descàrrega

Noms alternatius:

Igra Tancs Tancs X (X): encara més oportunitats.

Tanki X és un descendent directe dels"tancs en línia"llegendari joc, que és molt competitiu, però moralment una mica antiquat. Els jugadors desitjosos de circs, i la nova versió els ofereix al màxim.

Tanki X està disponible per a tots els que vulguin participar en la prova beta. Té una durada a partir de febrer de 2016, i va ajudar als desenvolupadors a identificar les àrees problemàtiques. He de dir que Tanki X és un client de joc, a diferència del seu predecessor, un navegador, i és totalment gratuït. Però aquesta no és l'única diferència, per als seguidors de batalles de tancs a l'espera d'una gran quantitat de sorpreses agradables.

Interesnye addicions en tancs H.

Esli vostè té un client Tancs en línia amb un sobrenom reservat estaran encantats de saber que vostè pot guardar-lo en la nova versió del joc. Si el seu nom Brelot glòria durant nombroses batalles, és lògic que es guardarà per a futures aventures. Següent notícia és que hi havia un mapa de l'Iran, que molts porten molt de temps esperant. Ara els tancs són rutes en un fons colorit dels temples antics, la bellesa del paisatge, on les palmeres es gronxen al vent, creixent en llits petites illes verdes. Els edificis amb arcs, passadissos subterranis, carrerons estrets i passadissos oberts s'assemblen a un laberint en el que es menja, per dur a terme una missió particular:

  • Deathmatch
  • Team Deathmatch
  • El
  • Capture Flag

Kak es mostra, la més popular és la tasca de capturar la bandera, i si es descarrega dels tancs de client en línia, vostè també pot unir-se als jugadors participar en aquesta cacera emocionant.

Tanki a la vora de la fantasia.

Razrabotchiki i va treballar més pels tancs. Ara començar a millorar en la primera línia dels tancs, canons poden ser el nivell XX i l'armadura del XV. La segona línia s'obrirà amb cinquanta nivells, i aviat hi haurà una oportunitat única per a aquells que va circular la seva tècnica en el nivell més alt. També és important que els dipòsits d'or i acer es poden millorar de forma indefinida, a mesura que estiguin disponibles tan aviat com el client descarregable s'ha registrat en els tancs en línia. Mantenir vidres del sistema, que normalment es poden obtenir de les caixes d'or, a través de la síntesi de vidres X, i durant missions de combat, mentre que ells mateixos cristalls de color vermell i blau X adquirits a la secció de pagament. Per exemple, per a la Rail Gun es poden comprar bombes de fum, deixant rere seu un rastre blanc, que durant un temps es pengen en l'aire.

Perechislit tots els elements nous no pot ser, perquè totes les actualitzacions de 300, 250, on s'assigna als detalls tècnics i 50 sobre el contingut. el codi del joc era una optimització greu, que permet jugar fins i tot en ordinadors de gamma baixa. Milers de jugadors s'han convertit en participants en el joc, i les seves espatlles són centenars de milers de baralles, així com més de 10 mil milions. cristalls obtinguts.

 

Juga també