The Wild Eight

Noms alternatius: Wild Eyt

Igra The Wild Eight: tractar de sobreviure.

Es pensa que teniu dificultats, llavors mai no caureu en un avió enmig dels boscos d'Alaska. El joc The Wild Eight es tradueix com"Eight Wild". Que tantes persones es van quedar amb vida després de l'accident d'un avió, i seria l'alçada de la injustícia universal de morir per altres motius ja no a terra. Aquí explica la història de les persones que continuen lluitant per la seva vida.

Supervivència del simulador

Razrabotchik, vuit punts, i l'editorial HypeTrain Digital. Alguns jugadors ja han jugat al joc The Wild Eight a la primavera de 2016, quan es va publicar sense un mode de cooperació, sinó només per mostrar les característiques principals del joc i els gràfics. El treball de la joguina continua, i els autors de tots els temps, aporten noves característiques, ubicacions i paràmetres dels mateixos personatges. La idea va rebre una resposta positiva dels seguidors del gènere, ja tenia temps de provar-la.

¿Va succeir?

Nevozmozhno imagina que la gent se sent en un avió que cau, adonant-se de l'enfocament de la mort. I igual de difícil d'entendre quan es donen compte que milagrosament es van mantenir intactes. Però l'alegria passa ràpidament, quan veus només al voltant d'un bosc nevat, escoltes els udols dels llops. A partir d'aquest moment comença una nova etapa de la lluita humana per l'existència. Per ajudar a sobreviure al grup a tornar a casa, haureu de descarregar The Wild Eight, i en la seva composició per actuar segons les circumstàncies.

No pateix que tots els nervis, i de tant en tant hi hagi conflictes interns.

Vam explorarà la zona i farà molts descobriments. Per exemple, es trobarà un laboratori secret, i cal comprendre el que està passant en ell. Entre les vostres troballes s'abandonaran bunkers i articles inusuals, que també van causar moltes preguntes. Vostè perseguirà els terribles secrets, animals salvatges i criatures mítiques, que complica enormement la tasca de la salvació. Continuant a The Wild Eight play, cal tenir cura de moltes coses i, per tant, un esperit d'equip molt important. Podràs jugar en una sola empresa, però és més probable que sobreviu amb la opció de joc d'ordres. IPlayer The Wild Eight a aquest respecte no és una excepció. Al principi, la vostra gent és feble, però hem d'intentar millorar ràpidament el caçador de qualitat, el fuster, el guardabosques i altres característiques. Per sobre de cada membre de l'escala de la vida, podeu veure com se sent bé. Recordeu que cada acció pot ser decisiva.

 

Juga també