Throne Kingdom at War

Noms alternatius: Guerra del Regne del Tron

Throne Kingdom at War: Converteix-te en un gran senyor.

El mercat de productes de joc ara i després hi ha noves propostes.

Vida de la regla. Aquí hi ha enemics i amics, així com un regne que cal desenvolupar i protegir. Hi ha molts enemics al voltant i, per tant, els atacs per part d'ells no seran infreqüents. Junts, és més fàcil i més fiable repel·lir els atacs d'aquells que no comparteixen els vostres punts de vista sobre les bones relacions de veïnatge.

en un gran grup de persones amb idees afins, també exploraràs la terra, lluitaràs contra monstres. Estàs garantit el suport i l'assistència en forma de recursos i assistència militar. Demaneu-los consells, però no oblideu que esteu esperant respostes similars.

Ens prudentment, lluitant amb valentia.

Sostreu-vos en un colorit món medieval on no hi ha cap tecnologia moderna, però hi ha fulles màgiques i afilades. Convertir-se en una part d'aquesta realitat ajudarà al registre de Kingdom at War, que no requereix manipulacions complexes.

Què encara és gratament sorprenent:

La part alta de l'iPlayer Throne Kingdom at War és mantenir la mà al pols del progrés.

Amb les classes esmentades, vegem qui està representat:

  • Knights lleial
  • Tecles d'accés
  • Keepers
  • Investigers
  • Siege troops
  • Cavalry

Sa se sap que l'assentament era viable, els residents necessiten llars, tavernes i bancs. Els soldats necessiten quarters i places per entrenar. I per a la ciutat, es necessiten magatzems, ferralles, serradores, mines. Mentre s'està minant carbó, fusta, pedra i altres minerals, no oblideu que com més alt sigui el nivell de les mines, les matèries primeres més valuoses que portaran. El mateix s'aplica a altres empreses, extreuen el material d'origen o produeixen els productes.

A les sales de jocs tot està interconnectat, i així tractar de pagar puntual i uniformement a totes les branques de la indústria. Si hi ha poques cases o no es corresponen amb el nivell de vida dels ciutadans, no hi haurà ningú per treballar, i això afectarà la manca d'aliments, uniformes i armes. No us oblideu de bombear i els guerrers, enviant-los a tasques. L'elecció de les missions és excel·lent, i podeu triar qualsevol, havent estudiat els termes i la quantitat de la recompensa. Tria els que corresponen al nivell de bombament del teu heroi, de manera que la seva força és suficient per caminar i combatre amb l'enemic.

Game of the Throne Kingdom War està constantment millorat, apareixen noves addicions, així que no hauràs de perdre't. En unir-se als jugadors, es convertirà en una part de la seva família íntima, i aviat obtindrà la seva primera tasca després d'una mica de formació.

 

Juga també