La Divisió de Tom Clancy

Noms alternatius: Divisió Klensi Tom

Igra Tom Clancy de la divisió: el món a un pas de la catàstrofe.

Naskolko les persones són capaces de sobreviure en un atac biològic? Aquesta pregunta ha intrigat la Divisió de joc Tom Clancy de l'equip de desenvolupament d'Ubisoft Massive sueca, Xarxa Storm Amèrica i Gran Bretanya Reflect Ubisoft, Ubisoft i l'editor, que prepara el contingut exclusiu de Xbox One. A més d'aquesta plataforma, es pot comprar el joc per a la PlayStation 4, i Tom Clancy La descàrrega Divisió per al PC.

La sortida va ser diverses vegades expressada i moguda. Al maig de 2014 va alienar l'estiu de 2015, però després va anunciar una nova data 8 març 2016 anys. El joc en si és el començament de la sèrie de jocs, que només sembla ser, i pertany al gènere MMORPG joc de trets que promet als fans dels shooters escaramussa dinàmic.

Syuzhetnaya costat.

Stalo tradició que tots els desastres que succeeixen a Amèrica, i els esdeveniments d'aquest joc també té lloc a Nova York a Manhattan, prop de futur. Com es comporten com les persones, si hi ha un desastre biològic? Amb quina rapidesa es propaga la infecció, i quina proporció de la població serà viable i llest per participar a la batalla amb l'enemic?

Uzhe el primer dia no hi havia seients buits als hospitals. En quarantena colpejar a la majoria de les àrees en el segon dia. A continuació, va colpejar la borsa de valors, la pèrdua d'electricitat i aigua, botigues estaven buides, i la gent es van convertir en enemics. Per aquestes situacions crear una divisió especial de les persones, el que els enginyers treballen en un ambient pacífic, metges, policies, científics, i així successivament. però que són entrenats per operar en condicions d'extrem perill, i ara han de lluitar contra el virus, i les forces que són responsables de la seva aparició.

Naskolko èxit és el treball en equip depèn dels jugadors que han decidit descàrrega La Divisió de Tom Clancy i que participen en la missió. Tot comença a Manhattan, la zona augmentarà encara més, estarà disponible a noves àrees. La promesa que els autors unir-se al joc en forma d'avió no tripulat company serà amb una aplicació especial mòbil a través de telèfon intel·ligent o tauleta. producte de joc dissenyat per al pas de comandament, encara que no es descarta una sola acció, però en aquest cas haurà de adaptar-se al món, que està influenciada pels altres jugadors.

Pered que la Divisió de món obert Tom Clancy al PC i els personatges sense estar lligat a certes professions, classes o races. Al principi, obro totes les habilitats, i el seu ascens i el desenvolupament depèn de l'activitat de l'acció del joc. Agents organització equipades motxilla amb els elements necessaris per a les pròximes 72 hores. es coneix un conjunt complet d'articles, quan la tan esperada alliberament joguines, però ara se sap que en l'actual conjunt:

   Divisió edició
  • Standartnoe;
  • Zolotoe a més de les còpies de les versions del joc, això inclou abonament de temporada amb continguts encara desconegudes, i l'addició de la"Guàrdia Nacional";
  • edició
  • Kollektsionnoe Divisió Ze inclou l'addició de materials perillosos Gear Set, abonament de temporada, cartell, fulletó amb els fonaments del joc, bossa d'espatlla i treballar agent hores.
  • Naruchnye hores escèniques interfeys
  • usuari maska
  • Zaschitnaya lent millorant
  • Kontaktnye realnosti
  • ambient percepció
  • Mnozhestvo tipus oruzhiya
  • Sredstva kommunikatsii

  Predvkushaem i vybiraem

  Actualment els desenvolupadors

  Na han anunciat les característiques del sistema, que serà còmode per jugar al PC, però està obert per pre-comanda, el que permet paquets d'opció de compra de la Divisió de Tom Clancy:

 

Juga també