Thor: Hammer of the Gods en línia

Noms alternatius: Thor: Hammer of the Gods en línia

Els jocs en línia han sempre, gaudir i ser popular entre els jugadors. Especialment em van encantar els jocs de navegador que no requereixen la descàrrega d'arxius i els clients d'instal · lació addicionals. Thor: Hammer of the Gods en línia - un d'aquests projectes, que compta amb la disponibilitat i la facilitat de gestió, però té una característica molt important - una gran història i una jugabilitat excel · lent. I sense una gran cohort dels fans dels còmics "Marvel" actualitzat diàriament amb nous actors - la pel · lícula ha de familiaritzar-se amb el joc i viceversa.

Thor: Hammer of the Gods en línia - un projecte que l'ajudarà a moure a les grans extensions de terra on neixen la gran guerra. Prendre part en ells els poders, valent i configurat per anar a través de, els guerrers estan preparats per a qualsevol cosa per tal d'obtenir justícia. Vostè va visitar personalment en aquestes terres on els poderosos déus descendeixen d'Asgard, amb l'únic propòsit noble - en honor a la valentia dels mortals comuns dignes habitants de la Terra. En Thor: Hammer of the Gods joc que viatja a través de les extensions del Nord. No ho dubti, al davant de vostè trobarà un gran nombre d'interessants aventures memorables. Amb aquest projecte, vostè sabrà tot: l'amistat, la lleialtat i la devoció, sentir el gust de la traïció, el cara a cara amb aquests perills mortals i haurà de superar un munt de proves.

Thor: Hammer of the Gods - un joc, pot esdevenir el punt de referència del gènere MORPG. Fins i tot els crítics més escèptics van assenyalar que aquest projecte fa un joc una i altra vegada - un fenomen real. Els jugadors podran explorar una gran quantitat de conjurs desconeguts i irracionalment complexes, visiti els déus i els homes masmorres oblidats, complir un a un amb monstres aterridors. La condició principal - creure en tu mateix i mai et rendeixis, perquè aquest és el secret de l'èxit d'aquest heroi. Molt aviat vostè farà els seus enemics tremolen davant el sol esment del seu nom. Segur que serà capaç de guanyar credibilitat entre els col · legues i associats en qüestió de dies.

Per començar el joc, vostè haurà de Thor: Martell del registre Déus. Aquest procés d'alimentació que ha de portar uns quants minuts - només ha de ser en els camps corresponents per enregistrar la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya, i una interfície de Rússia vindrà al rescat en el moment oportú. Opcionalment, es pot accedir utilitzant les dades de Facebook, Vkontakte, companys de classe o de My World. D'altra banda, si abans que una vegada que ha estat exposat als projectes desenvolupats per la 101HR estudi, pot utilitzar les dades prèviament registrats.

A punt per jugar Thor: Hammer of the Gods, la realització de diverses tasques, i prendre part activa en les batalles i enfrontaments. Tots els esforços dels jugadors sense dubte seran premiats i encoratjats. Una gran avantatge del projecte - l'oportunitat de jugar en temps real costat a costat amb la gent real, amb els seus "col · legues" d'idees afins de diferents ciutats i països.

 

Juga també