Noms alternatius: Unitat UNITAT

U. Joc en línia T. - És un emocionant joc MMORPG gratuït creat en l'estil del món post-nuclear. T. en línia ofereix a submergir-se en el món dels supervivents després d'una guerra nuclear, i permet triar de quin costat jugar - ja sigui un defensor de la població o bandit civil, com guanyar i gastar conforme es meriten. Per fer el joc més interessant, els desenvolupadors utilitzen un motor FLASH únic, que fa que el procés de les apostes pagades a la qualitat dels jocs dels clients. Els clients gaudeixen d'una targeta enorme i ben dissenyat, amb objectes únics. Al mapa hi ha cap costura i transicions entre ubicacions.

Uneix-te a la U. joc T. descarregar el client assumeix especial que optimitza el consum de trànsit d'Internet. A més O. T. La inscripció en línia és típic de tots els jocs - sobrenom introducció i contrasenya, així com missatges de correu electrònic.

O. T. joc en línia d'una manera positiva es diferencia d'altres jocs similars d'humor i la presència de vocabulari específic. Línia de recerca implica el desenvolupament no lineal de la parcel · la amb una gran quantitat de diferents finals. Els jugadors tenen una gran selecció d'armes (armes lleugeres, armes cos a cos, armes d'energia, armes pesades, granades i mines - més de 150 títols) i l'armadura (casc, armadura, pantalons i sabates, que es combinen en una varietat de kits i honoraris nivell del jugador.) Juga el joc de U. T. en línia és molt emocionant i, però, perquè fins i tot un simple passeig pel bosc i els erms propers et porta a una trobada amb una de les criatures del bestiari (de 29 criatures diferents).

Cal recordar que els conflictes de combustible sistema de PvP entre els jugadors i clans, així que seure a la cantonada no funcionaran.

En U. T. Reproduir li dóna l'oportunitat de familiaritzar-se amb la característica interessant del joc - la xarxa informàtica en el joc, que recorda a Internet, en què d'excavació i resoldre trencaclosques terminals militars poden passar un munt de temps.

Juga U. T. - És arribar a ser ja sigui un saquejador o raider, així com familiaritzar-se amb els personatges del joc ben desenvolupades urbanes de la APN, com, Farmacèutic, Comerciant, Sepulturero i altres. Vostè estaria encantat de torbes agressives - gossos i mutants, però la presència de drogues pot ajudar a curar les ferides de la reunió "calent". El teu personatge són bàsiques (6 paràmetres) i derivats. Així tindràs una lluita (tres classes de combat - kritoviki, uvorotchiki i tancs) i habilitats pacífiques, la creació del personatge haurà de triar habilitats prioritàries que desenvoluparà més ràpidament. Per la quantitat que vostè guanyarà bons per acompliment. A més de les lesions, el teu personatge s'enfrontarà als efectes de l'alcohol, droga, drogues, i l'enverinament per radiació.

Els jugadors poden formar clans, que tenen algunes bonificacions.

Joc U. T. Online es basa en la història de la ciutat científica Nizhneatomska i els seus residents, supervivents d'una guerra nuclear al mig del segle 21. La gent està tractant de crear sobre la base del seu nou estat de la ciutat, i en això són assistits per representants dels antics organismes encarregats de fer complir la llei. No obstant això, a l'entorn de la localitat d'anarquia, un munt de bandes de saquejadors organitzar batudes contra la població civil. Thrive drogoaddicció, l'alcoholisme i la prostitució.

Registrar U. T. abans d'obrir el món de l'antiga URSS, que només depèn de tu, que et tornes i el abast. Juga el joc en línia U. T. aquesta oportunitat per riure, amb un joc especial vocabulari o tenir conèixer la bèstia anomenada "Chingachgook" i la lluita, el comerç, i per sobreviure en aquest món cruel, però fascinant.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes