Vikings War of Clans

Noms alternatius: Vikings War of Clans

Vikings War of Clans al PC.

Igra Vikings Clan Wars transporta als jugadors a la regió nord, on la natura és dura i només pot sobreviure la forta i intel·ligent i valent. muntanyes nevades que envolten les ciutats en ruïnes, els supervivents de les invasions bàrbares, pregueu perquè Odin va sobreviure un altre dia. Però no tot tan trist com sembla a primera vista, el principal avantatge d'aquesta nació és la força de l'esperit i el valor. Un soldat és digne d'una dotzena, més important, per conèixer un governant prudent, que els portarà a lluitar amb els enemics i pot aixecar les ciutats d'economia en ruïnes.

iPlayer Vikings Guerra de Clans - aquesta és una gran combinació de diversos jugadors de rol i jocs d'estratègia basats en el navegador. Els usuaris seran capaços d'expressar-se en diferents formes - per esdevenir planificadors de la ciutat, el desenvolupament de l'economia i per establir contactes diplomàtics, i per descomptat provar a si mateix com savis generals que controlen l'exèrcit més fort, que serà per a protegir al recentment creat estat. En aquest món, només per governar només per la força, amb el suport dels guerrers valents per ampliar els límits de la ciutat i es va tombar la llei en aquestes terres dures.

Zemli Vikings habiten Jarls, aquí caos i tothom vol obtenir el màxim rendiment dels recursos escassos i un poder il·limitat. Per tal de tractar de convertir-se en un mestre de la terra coberta de neu, i prendre el control de la riquesa en el joc es requereix Vikings Guerra de Clans de registre. Passada només necessiten temps, omplint tots els camps del formulari adequat, és a dir, per arribar a un sobrenom i deixar una adreça de correu electrònic. Fins i tot més fàcil d'entrar a través del compte en una de les xarxes socials.

Osobennosti joc Vikings Guerra de Clans.

Proydya procés de registre, els jugadors poden triar un personatge, la regla virtual. Això pot ser com un home i una dona. Tots els tipus de la molt específica en què flueix la sang de Viking. Després de fer la seva selecció, l'heroi es fica a la propietat d'un petit castell semi en ruïnes, i uns pocs supervivents de les constants incursions de persones. El altre temps gran ciutat en ruïnes, edificis destruïts, i la gent gran savis, dictaminant que l'assentament va matar. La principal tasca del jugador per reconstruir la ciutat, per establir la producció dels recursos necessaris i crear un exèrcit. Cada edifici és important per al desenvolupament econòmic i el poder militar:

  • Na granges, els agricultors s'encarreguen de la dieta;
  • Rabochie de treball en els serradores, l'establiment de la taula de boscos necessària per a la construcció;
  • Na pedreres estan treballant dur, parets forta necessitat de defensa fiable,
  • V Forge crear armadures i roba per l'heroi, en què pot arribar a ser invencible;
  • V hospitals curen soldiers
  • V va posar a ensenyar estratagema.

V Vikings Guerra de Clans jugar en un PC sense el desenvolupament de la ciència i l'aprenentatge no és possible, en aquest moment els usuaris tenen sort, els enemics no van poder destruir els rotllos de la gent gran i la seva saviesa poden anar i l'actual governador, si ell troba temps per estudiar toms. Una altra característica del joc és tenir targetes, amb un total de 81, amb el desenvolupament, a partir d'un nivell a un altre s'obre la possibilitat de transferir a la nova terra, la targeta més recent, els menys forts els enemics podrien reuneixen en el camí.

Geroy - aquesta és una història a part, pot ser desenvolupat, guanya experiència i coneixement. Els treballs que es fan més, la batalla està guanyada i les bones accions realitzades pels residents i la ciutat. Com més gran sigui la potència del personatge. Es guanya la capacitat de tenir menys encara sobre el nombre de soldats que el portés a la victòria sobre els enemics poderosos. Com més gran sigui el nivell de personatge, els més artefactes i armadures per fer que els seus súbdits, que donen avantatge sobre altres jugadors.

Igrat la Guerra joc Vikings de clans al PC és molt més fàcil si s'uneix a un dels clans. Sense aliats units no poden ser vençuts enemics.

 

Juga també