Warcraft 3: The Frozen Throne

Noms alternatius: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - videojoc d'estratègia en temps real. Més precisament joc Warcraft 3 Frozen Throne es va presentar com una continuació de la tercera part del culte joc de Warcraft III: Reign of Chaos. Abans de joc de culte milionari. Desenvolupadors, la companyia Blizzard, cada esforç ha llançat el joc permetent que només uns pocs canvis menors, en lloc de les addicions. Nuat nova història, però continua la història de Warcraft III: Reign of Chaos.

Com en qualsevol joc d'ordinador, el joc Warcraft 3 Frozen Throne a Internet té un Frozen Throne vídeo i captures de pantalla que li aconsellem que revisi abans de començar el joc Warcraft 3. I per acabar de llegir aquesta revisió. Fins i tot si vostè és un fan d'aquesta sèrie de jocs. A continuació, pot visitar el lloc i descarregar Warcraft 3 Frozen Throne.

Joc Warcraft 3 Frozen Throne Vostè juga el paper d'un personatge en una sèrie de campanyes on s'introdueix, o millor dit, la selecció. En aquest joc una mica renovada campanya - quatre noves campanyes:

• «terror de les profunditats";

• «maledicció Avengers";

• «Senyor de les Tenebres";

• «abisme ardent".

"El terror de les profunditats" - representants dels Elfos Nocturns. Desenvolupa una certa trama associada amb guarda Illidan

"La maledicció dels Venjadors" - Elfs de Sang (The Avengers). S'està lliurant entre els Inhumans - elfs, i l'exèrcit de Lord Garithos.

"El senyor de les tenebres" - els representants dels No Morts. La trama gira al voltant de la imatge del cavaller de la Mort Arthas.

"Abisme ardent" - guerrers orcs campanya. Oposar-se a tots els que s'oposaven a ells.

El joc herois de Warcraft 3 Frozen Throne són tots fantàstics, els creadors de la fantasia de ficció. Tan bé com tot el joc. Vostè està immers en el món de la inexistent en els éssers de la realitat. Però la trama del joc fascinant i entretinguda jornada a atreure i batalla.

Es torna a les antigues terres d'Azeroth. I ara vostè està esperant un conflicte sagnant. Hi ha nous personatges. El món s'ha tornat més ombrívol, por i ple d'ira. I no és d'estranyar, després d'un cruel guerrer tan.

En aquest joc tens una botiga - una taverna on es pot comprar herois neutrals. Cada raça té noves unitats i un nou heroi. També vuit nous tipus de tropes. S'ha canviat l'aspecte i territoris - els tipus d'edificis i paisatges.

Ll també una gran varietat de tipus d'armadures i armes per a cada personatge.

Joc Warcraft 3 Frozen Throne és els gràfics de més qualitat, a un nivell prou alt de personatges de dibuix. El que un munt de diversió d'una imatge brillant i clara. L'acompanyament musical es correspon a una combinació d'èxit i com aplaudiments durant el joc.

Amics Curly, perquè és necessari per acabar el treball en el joc Warcraft III: Reign of Chaos, i preferiblement en el mateix equip.

Submergeix-te del tot i sentir tremolors des de la lluita contra monstres, deshonra per aconseguir aquest objectiu.

Joc Prisa Warcraft 3 Frozen Throne descàrrega. I aquest no és el final, va esperar una gran continuïtat! L'èxit que jugui!

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes