WARSTORY

Noms alternatius: WARSTORY línia Introduir

Company, un desenvolupador de jocs d'ordinador en línia BigPoint familiar per a tots els fans d'aquest tipus d'entreteniment per a molts projectes reeixits i ben pensades. És per això que la sortida de qualsevol nou joc d'aquesta empresa és percebuda pels jugadors com a fet rellevant.

El mateix s'aplica als jocs WARSTORY en línia, que porta els jugadors durant la Segona Guerra Mundial i ofereix aliats secundaris, els nord-americans o la Unió Soviètica, i ocupar les batalles decisives a Europa i els seus propis ulls veuen la caiguda de Berlín nazi. En aquest joc online WARSTORY compte habitualment brillant i colorit, per la qual cosa jugar el joc en línia WARSTORY serà interessant no només els amants de batalles històriques, però tots els fans de l'equip de jocs en línia.

Uneix-te a la WARSTORY joc realitzat habitualment senzill i intuïtiu, com en tots els altres jocs de BigRoint. Vostè ha de triar un nick (el nom que seguirà utilitzant en el joc), una contrasenya per iniciar sessió al vostre compte i proporcionar una adreça de correu electrònic, el qual serà enviat un email de confirmació de la inscripció i que s'enviarà periòdicament notícies de jocs fresc.

Inscriure WARSTORY et porti uns pocs minuts, i si tenim en compte que per poder jugar WARSTORY no necessita descarregar i instal · lar el client especial (joc completament basat en el navegador), llavors vostè pot començar gairebé immediatament a interpretar WARSTORY. En aquest cas, si vostè està registrat a la xarxa social Facebook, el registre WARSTORY serà perquè prement un botó - una agradable oportunitat per preparar-se per als seus reproductors de desenvolupadors de jocs en línia.

Després del registre, vostè ha de triar quin dels països que jugarà. L'elecció representada per l'Exèrcit Roig i l'exèrcit aliat. El seu propòsit - per dur a terme la batalla final contra el Tercer Reich, joc en línia conté més de 50 WARSTORY batalles històriques absolutament reals per a la victòria en les quals és molt important la utilització de la tàctica i l'estratègia i una clara coordinació de moviments aliats de combat. Amb els companys que no tindrà problemes - Joc WARSTORY és molt popular i el nombre de persones disposades a jugar el joc en línia WARSTORY desenes de milers de persones.

Una característica interessant del joc és l'ús de la tecnologia, a més de les unitats estàndard i destacaments dels anomenats "herois" - unitats especials que tenen unes habilitats veritablement únics no disponibles per altres unitats, i el seu comportament en el camp de batalla podria tenir una influència decisiva en el resultat. Així, per tots els èxits en el món del joc, se l'anima per medalles especials, i ella condueix de joc en línia de registres WARSTORY tots es van convertir en herois famosos i els dóna periòdicament una varietat de bons, a més del reconeixement i la reputació entre els altres jugadors.

Els treballs que cal realitzar en el joc, acuradament pensat i són diversos. El pas dels llocs de treball individuals pot ser que hagi de passar hores senceres, però durant aquest temps, a causa de la diversió i jugabilitat interès neodnoobraznogo en el procediment no pot ser perdut, sinó més aviat al contrari.

WARSTORY joc en línia - un gran exemple de com no fer que els jocs en línia basats en el navegador. Gràfics brillants i boniques, elaborat treball, interessant i detallada història, sistema flexible de bonificacions i els èxits, i com a conseqüència de tot això - un gran nombre de jugadors del joc i els aficionats de tot el món. Prova-ho i et trobes en el paper de comandant de combat durant la Segona Guerra Mundial, que és molt capaç de decidir el resultat de la propera batalla important.

 

Tots els millors jocs en línia. Herois Gèneres Etiquetes