Vinterfrost Patrimoni del Nord

Noms alternatius:

Joc Vinterfrost Patrimoni del Nord: La guerra amb els morts.

Igra Vinterfrost Patrimoni del Nord convida a nous jugadors al món de fantasia, on se'ls ofereix el paper de l'heroi, destinat a protegir el regne dels insurgents morts.

Fa nou anys

Mnogo clans Dare van decidir oblidar els greuges del passat, per recollir entre els diferents tipus de persones, un representant, i combinar-los en una expedició. Els elfs, humans, nans, gegants i orcs havien d'arribar als racons més remots del continent cap al nord, cal trobar el tresor amagat, i portar a la ciutat.

equip i capacitació

Na prendre una gran quantitat de recursos, però els esforços van ser en va expedició van morir en la duresa del clima. A través dels anys, i no s'espera de notícies, es va fer evident que ja no ho farà. Però això només se li demana governants per recollir el nou grup. Per desgràcia que van patir la mateixa sort que els que els van seguir.

Amb el temps, tots els que sortien i va matar, morts que tornen a venjar la tossuderia dels seus descendents. El començar a jugar el joc Vinterfrost Patrimoni del Nord, esdevé membre d'una de les antigues famílies que van participar en l'empresa, i per tant es veu obligat a enfrontar-se als rebels parent mort.

Vas amb el seu germà salva al seu pare, però ell ha de sacrificar la seva pròpia vida, perquè puguin anar en una aventura perillosa, i tractar de trobar respostes a preguntes importants.

és la seva primera opció.

Vy té el dret de decidir el que és millor per a vostè registre Vinterfrost Patrimoni del Nord o la connexió a través de xarxes socials. El següent pas és la creació del personatge. Per a això, es refereixen a les característiques de cada professió, i tingui en compte que l'aparença i algunes habilitats depenen de ser home o dona.

 • Rogue àgil i ràpida, així defugir dels atacs enemics. Aquest és un caça eficaç contra objectius individuals, però no pot fer front amb el grup.
 • Guerrero tanc típica amb molta vitalitat. Dotat amb el poder que és ideal per als atacs cos a cos.
 • No
 • Mag diferir bona salut, i no és molt eficaç contra dolents poderosos individuals, però el grup no és un rival molt fort afecta el moviment del dit petit. Durant el bombament, es pot triar el que vol que sigui un metge o que causa dany.
 • Shaman és un bon defensor, tan bo com el mag té encanteris.

És el moment d'actuar.

V Vinterfrost Patrimoni del Nord juga net per moltes raons, però la primera cosa que crida l'atenció és molt brillant, complaure a la carta de l'ull. El desenvolupament és suau, i els nivells inicials no estan particularment forçant oponents forts. La teva força serà suficient per fer front a una multitud dels morts.

Més tard es comencen a trobar la força i l'experiència, ser més fort, i vostè estarà llest per greus enfrontaments. En el curs dels esdeveniments, vostè:

 • Primenyat principi de pas a pas deystviy
 • pomoschnikov
 • Nanimat
 • Dratsya amb monstrami
 • Srazhatsya amb geymerami
 • Uchastvovat en rezhimah
 • emocionant

Naraschivat pot experimentar en participar en missions, però es pot utilitzar la meditació, deixant a l'heroi en aquest estat fins que hagi desaparegut. Però tornant, el trobareu fresc i més potent.

Vash personatge dotat tretze talents, i durant la batalla, a decidir quin és més apropiat en aquest cas. No obstant això, sis dels seus companys d'equip utilitzarà automàticament el regal, que està dotat, per la qual cosa tenir-ho en compte en col·locar a l'empresa en el camp de batalla.

V iPlayer Vinterfrost Patrimoni Nord va romandre per molt temps un guerrer solitari no funcionarà si vol derrotar el cap principal. Així unir-se en clans, lluitar a la sorra, obtenir els màxims honors.

 

Juga també