Xterium

Noms alternatius: Xterium

Joc Iksterium és emocionant joc d'ordinador, en el qual es pot jugar de forma gratuïta a través del navegador d'Internet.

Joc Xterium registre està disponible per a molts usuaris. Per registrar-se al joc d'especificar Xterium

1. El seu nom d'usuari.

2. La seva adreça de correu electrònic.

3. entreu la vostra contrasenya única per al joc.

Al principi del joc, és necessari establir Iksterium recursos de compra en línia per al seu planeta. Per fer això vostè necessita per construir mines de metall, vidre i deuteri. Metalls i mines de vidre que seria bo per formar de manera simultània, de manera que haurà de tenir cura que el seu nivell estava constantment la mateixa.

Deuteri Sintetitzador Vostè necessita estar al mateix nivell que les altres mines. Alternativament, en el cas en que els diners que té és insuficient, el que necessita per mantenir-lo en nivells inferiors a 5.

Per començar el joc que necessites per jugar Xterium construir un laboratori d'investigació per estudiar la investigació bàsica. Per començar cal examinar les investigacions:

1. Espionatge - aquest estudi, que està en el tercer nivell del joc. El millor és explorar l'astrofísica.

2. La tecnologia energètica és al nivell 12. Necessita constantment energia. Energia que necessita en molts nivells per a una varietat de tasques.

3. Jet motor situat en el nivell 6. Motor a reacció que vostè necessita per construir vaixells del tipus BT i MT. Cal omplir que els recursos seran més fàcils de fer que els saquejos. Més difícil serà per guanyar recursos de les seves pròpies mines.

4. La tecnologia informàtica està en el nivell 10. ¿Necessita un nanos de fàbrica sense que vostè no fa molt.

5. Astrofísica es troba en el nivell 15. D'hora en el joc que necessita per bombar fins a 15 nivells. Llavors desenvolupeu nivell desitjable 25.

Reproduir Xterium Vostè ha de per primera vegada en un sol planeta. Al començament del joc se li donarà el seu planeta. Aquest planeta és sempre per a vostè serà el principal. No es pot treure aquest planeta.

Vostè ha de equipar constantment aquest planeta. Vostè pot en ell, per exemple, construir Tecnópolis. Llavors vostè ha de construir un vaixell per colonitzar.

Joc Xterium en línia llavors vostè haurà de participar en la colonització. Per a això, hauràs de buscar al planeta amb el major nombre de planetes situats a les rodalies.

Vostè pot tenir un màxim de catorze colònies. Les colònies poden ser en contrast per eliminar el planeta principal.

Un altre dels avantatges del joc és que els planetes de teletransportació. Quan teletransportar planetes subjectes a certes limitacions. Teleportació passar molt ràpidament. La teletransportació de la lluna per a tots els jugadors és impossible. A més, no es pot teletransportar al teu o un altre planeta amb qualsevol missió.

Joc Xterium que agradarà als fans de l'espai i l'entreteniment increïble. Gaudiu de moments inoblidables amb el joc Xterium!

Juga amb els teus amics, compartir-los amb els teus emocions!

 

Juga també