Marcadors

Joc iPlayer: Aquí vénen en grans quantitats - Mosvar en línia

Joc iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

iPlayer: Aquí vénen en grans quantitats - Mosvar

iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

No en va, el joc en línia vénen en grans nombres aquí - Mosvar creat empresa russa Destinació Desenvolupament, Moscou perquè l'amuntegament - un problema №1. I ara vostè pot convertir-se en un moscovita natiu o convertit en els visitants, que es van proposar posar en marxa aquí i les seves arrels. El més important és tractar el joc amb humor, perquè hi ha moltes coses que mostren el costat equivocat de la vida a la capital. Si els visitants pensen que la vida a Moscou pel dolç, que estan a l'espera per a les sorpreses. Per sobreviure, ha de lidiar amb el més atractiu i mal pagat treball: banys nets, per baixar a la mina per atrapar rates. Però els moscovites es comporten arrogantment tractant empènyer als intrusos de tornada a casa, l'organització de les seves vides difícils. Després d'un registre ràpid, vostè començarà a arribar en gran nombre aquí - joc Mosvar i es troba atrapat en una baralla. Aquest sobris visitants obstinats que creuen que Moscou està construint per a tothom. A continuació, va a sobreviure a la ciutat, on hi ha batudes policials, la violència de colles, saquejos petites i grans incursions de bandits en botigues i bancs. Un cop a la presó, la policia pot donar un suborn per ser llançat. Però abans d'això cal tenir temps per estalviar una mica de diners en un cas tan extrem. A poc a poc passar 14 nivells que vostè serà capaç d'adquirir l'experiència i augmentar la seva graduació amb un home ric. Si la carrera és reeixida, vostè serà disponible: botigues, exposicions, discoteques, cotxes frescos.
iPlayer vénen en gran nombre aquí, és un joc de supervivència en la vida quotidiana de la ciutat, on cada un per si. Atès que el joc està basat en el navegador, els seus veïns són els jugadors reals que ja van triar un paper d'un conqueridor valent de la metròpoli, o van optar per convertir-se en un aborigen Moscou natal. Uneix-te a les seves files i tractar de trobar el seu lloc.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more