Marcadors

Joc Klondike en línia

Joc Klondike

Klondike

Klondike

Joc en línia Klondike afecta el tema ben conegut de l'agricultura. A diferència d'altres projectes similars - això no es fixen només en els edificis i de la collita. Aquí es pot explorar la zona constantment per descobrir noves terres i rebre d'ells una varietat de la riquesa. En completar totes les tasques en aquesta secció seran portats a un altre amb les missions més perilloses.
Esdevén un descobridor de noves terres. Escolta al teu guia Klondike jugar ell s'acostumarà al nou món. Aquí no estarà sol com un joc de navegador i està destinat principalment a les xarxes socials, ofereix una varietat dels veïns - els jugadors reals. Amb ells vostè serà capaç de comerç, visitar les cases dels altres i compartir una varietat de regals. Per ajudar els amics o els jugadors en els primers passos serà molt útil per a vostè els demana consell.
Al principi del joc se li dóna la més simple de les tasques - és sobretot la construcció d'edificis i la collita, que primer ha de ser plantat. Completant missions, guanyaràs experiència i una varietat d'articles que seran d'utilitat per a vostè en el futur. Explorar necessàriament el territori a la recerca de riqueses incalculables, que poden estar en qualsevol lloc, fins i tot sota un arbre. Mentre el teu personatge realitza una tasca, podràs donar-li una mica més, que interpretarà al seu torn. Per tant, no cal seure constantment en el monitor.
Klondike iPlayer - un joc emocionant per a aquells que només volen tenir temps de diversió i relaxar-se. Llegiu amb atenció la història, que és bastant interessant, si vols revelar tots els secrets d'aquest joc.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more