Marcadors

Joc El meu Aventura llibre en línia

Joc My Adventure Book

El meu Aventura llibre

My Adventure Book

Tenim davant nostre un nou joc emocionant aventura El meu llibre d'un dels principals desenvolupadors de jocs de toc. Es presentar-li a un jove agradable, Jack. Des de nen li agradava llegir els llibres que el submergeixen en un món d'aventura històries, màgia i complexos que l'excitava importa la seva brillantor. Llavors, un dia, quan es va despertar, el nostre heroi es va trobar en una casa desconeguda. Com es va veure aquí, i el que està passant? Els seus ulls es van posar sobre la taula, i allà van trobar una nota. S'ha dit que un dels assistents per a la diversió que porta en un dels llibres dels mons i ara que seria arribar a casa al nostre personatge haurà de ser fet d'una manera determinada, i per trobar el mag. El nostre heroi no es va sorprendre i es va posar en el camí. Ara vostè i jo hem de ajudar-lo. Per arribar fins al final, hem de resoldre molts misteris i trencaclosques, perquè res és tan simple. El control del joc és bastant simple i es porta a terme amb el ratolí. Feu clic en els objectes per veure, perquè sota d'ells pot amagar els objectes que necessitis. Si troba tal que arribi a vostè a la butxaca. Penseu en la forma d' utilitzar-los i, si ho troba, simplement arrossegar i deixar anar el que necessita
El meu joc d'aventura llibre té una història molt interessant, uns gràfics i música original. Tot això no deixa indiferent ni un ventilador de jugador empedreït resoldre trencaclosques i trencaclosques. En efecte, en primer lloc, la meva aventura llibre està dirigit al desenvolupament de la intel·ligència i el pensament lògic. Swing més ràpid que a la tauleta, telèfon o ordinador i gaudir del joc. També és possible jugar directament des del lloc a Internet. Si voleu mostrar els seus èxits a altres jugadors, només ha d'anar registrar o entrar amb el mateix compte d'una de les xarxes socials. Llavors tots els seus èxits i assoliments es mostraran en el seu perfil, i amb ells estaran disponibles per a tots els altres.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more