Marcadors

Crusader Kings 3

Noms alternatius:

Crusader Kings 3 joc d'estratègia, però no només. Els gràfics del joc no són del tot realistes, hi ha un lleuger biaix cap a l'estil de dibuixos animats. Potser a algú no li agradarà aquesta solució, però així és com la van crear els desenvolupadors.

Al principi, podreu seleccionar el vostre país i personatge. En el joc, no cal ser el governant, al contrari, és més interessant jugar una figura menys significativa. No hi ha cap editor de personatges al joc, t'hauràs d'acontentar amb les opcions que t'ofereixen.

No tots els estats del mapa tenien anàlegs històrics, alguns països són ficticis. El joc no és un joc d'estratègia habitual, es tracta més de la complexitat de les relacions socials de les persones. Però també hi ha un component estratègic. Si vols conquesta i glòria en l'àmbit militar, tot això serà.

És important triar i seguir la direcció de desenvolupament del personatge.

Hi ha cinc d'aquestes direccions al joc.

  • Diplomàcia
  • Militar
  • Control
  • Intriga
  • Beca

El camí escollit afecta l'estil de joc i l'enfocament de la resolució de problemes.

Es forma a la primera infància i depèn principalment de l'educació rebuda.

Res fa mal escollint l'erudició per teixir intrigues, per exemple. Però fer alguna cosa atípica per al camí escollit augmentarà l'estrès, que caldrà alleujar d'alguna manera. Aquí tot és senzill, amb una vida salvatge, desfer-te de l'estrès amb seguretat, però al llarg del camí pots soscavar la teva salut. Per tant, és millor cenyir-se a la línia escollida, a més, us ofereix una experiència addicional.

Tot el que li passa a l'heroi es reflecteix en la seva aparença, un guerrer experimentat estarà cobert de cicatrius. Les malalties, cròniques o patides en la infància, també deixaran la seva empremta en l'aspecte. A més, les característiques de l'aspecte i el físic es transmeten a la descendència. Pots intentar crear una dinastia de persones ideals.

Durant les guerres al joc, tot és bastant realista. Per exemple, si us acosteu a la capital d'un estat enemic i, en fer-ho, deixeu enrere diverses ciutats o fortaleses enemigues més petites, les vostres tropes començaran a tenir problemes a causa de les accions de l'enemic a la rereguarda.

Per tenir èxit en les conquestes, heu de crear un exèrcit format per diversos tipus de tropes que es complementaran bé al camp de batalla.

IA al joc no són gaire bones i els estats veïns comencen a quedar-se enrere amb el pas del temps, tot i que probablement això es solucionarà amb pegats en el futur.

A més dels enemics evidents, també hauríeu de tenir cura dels ocults. Els vassalls descontents poden conspirar contra tu. Els familiars també poden representar una amenaça i marcar el vostre lloc.

No és necessari fer front als enemics interns amb armes. Pots intentar infectar-los amb una malaltia incurable, per exemple. O si és un guerrer envia'l a una campanya on pugui morir.

El joc és molt addictiu, en part perquè és una simulació de la vida ordinària a la seva manera i aquí hi ha girs molt inesperats. Les relacions amb els altres es tornen més interessants amb el temps que les conquestes i els afers d'estat.

Crusader Kings 3 descàrrega gratuïta al PC, malauradament no funcionarà. Podeu comprar el joc al portal de jocs de Steam o al lloc web oficial.

Comenceu a jugar ara mateix, però aneu amb compte, el joc us pot arrossegar durant molt de temps!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more