Marcadors

Age of Conan - Hyborian Adventures

Noms alternatius: Age of Conan, Conan Època

Joc d'Age of Conan - Hyborian Adventures li permetrà submergir-se en el món antic ple de puzles i aventura, ja que l'acció del joc té lloc algun temps després de l'adhesió de Conan. Una característica distintiva d'Age of Conan - Hyborian Adventures en línia, d'altres jocs en línia en l'estil MMORPG és el fet que el joc en línia que vostè pot simplement completar un curs de formació, i després de reunir amb el propi Conan per aconseguir un personatge de nivell 20. Abans de començar a jugar el joc Age of Conan - Hyborian Adventures en línia vostè ha de registrar-se al lloc i comprar el joc. Ingrés en el joc Age of Conan - Hyborian Adventures no és molt complicat. Selecció de la fitxa pàgina d'inici per comprar el joc Age of Conan - Hyborian Adventures en línia, feu clic al botó per comprar el joc en línia. Apareix davant nostre la finestra de registre. Per inscriure cal omplir les seves dades personals: introduir un nom d'usuari, contrasenya, adreça de correu i llegir la política i l'ús de contracte de llicència de dades de caràcter personal amb l'usuari final, si vol inscriure a les ofertes de Funcom i feu clic a registrar-se. Següent arribem a la segona pàgina del registre d'Age of Conan - Hyborian Adventures, on vostè ha de fer clic a l'enllaç per descarregar el client per Age of Conan - Hyborian Adventures joc en línia. Des d'aquesta pàgina es pot accedir al seu compte fent clic al botó apropiat. En Age of Conan - Hyborian Adventures inscripció acaba d'instal · lar el client de joc.

Abans de començar a jugar en línia del joc Age of Conan - Hyborian Adventures ha de triar un heroi. En aquest joc, totes les races - humans, no hi ha elfs i orcs. Online joc Age of Conan li permet seleccionar un personatge de les races akvilonets disponibles, cimmerio o stigiets. Seleccioneu una carrera deixa la seva empremta no només en l'aparença del personatge, sinó també de les classes disponibles. El joc et permet crear una imatge única del personatge, ia part de la selecció estàndard de configuració a Age of Conan que tindrà l'oportunitat d'afegir un parell de cicatrius, tatuatges o trencar el nas. Joc del teu personatge començarà com un esclau, que estava en un naufragi a la cuina, seguit d'una pèrdua de memòria. Abans d'entrar en la manera multijugador del joc, has de jugar a Age of Conan - Hyborian Adventures en mode d'usuari únic, i el teu personatge se li va introduir en el món al voltant d'ells, realitzar algunes missions i fins i tot guanyar un esbart de micos. Tots els llocs on has de completar missions a Age of Conan - Hyborian Adventures marcats al mapa, el que permet un joc més ràpid, i gaudir de la història.

Especial atenció a Age of Conan - Hyborian Adventures mereix el sistema de combat. El joc et permet triar exactament on colpejar personatge: cap endavant, cap a l'esquerra o la dreta i sistema de combos màster (sèrie d'atacs en certes àrees, que en alguns casos consisteix en cinc combinacions). Mestall punch combo va resultar fatal per al propòsit, llavors el seu heroi, si no és un mag realitzar morts espectaculars amb esquitxades de sang a la pantalla. Els personatges del joc, així com els monstres, la unitat de combat es poden posar en vagues separades que redueix l'efectivitat de l'atac.

Després d'assolir el nivell 40 personatges en el joc, ell té l'oportunitat de lluitar a cavall, rinoceront o del Mamut, que ajuden a l'heroi per lluitar en combat.

En Age of Conan - Hyborian Adventures es pot jugar en tres tipus de servidors: PvP - batalles a gran escala entre els clans, setges a castells, PvE - permet als jugadors per atacar a les zones frontereres i Cultura PvP - permès per atacar a altres carreres en què res.

En les batalles a Age of Conan es pot triar un artesà de professió com vistes pacífiques arts juguen un paper important en el desenvolupament econòmic.

Joc d'Age of Conan - Hyborian Adventures impressionarà a tots els amants del gènere és MMORPG, i excel · lents gràfics i emocionant història amb vostès al cap retardarà el seu fangar.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more