Marcadors

Heroes of Might and Magic V

Noms alternatius: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - joc d'ordinador d'estratègia. Igual que totes les sèries es van emetre amb anterioritat dels joc Heroes of Might and Magic, joc de Heroes V és una versió actualitzada dels jocs per torns. Game Heroes of Might and Magic V és desenvolupat per una companyia russa, i publicats pels francesos. No una continuació com una nova història amb nous personatges. Però no unes quantes idees copiades dels joc Heroes of Might and Magic abril.

El joc Heroes 5 joc, per descomptat, no costa res, però cal descarregar Heroes of Might and Magic 5. Però, en general, abans de començar a jugar, és aconsellable familiaritzar-se amb l'organització del joc amb aquesta revisió i la revisió de vídeo a Internet.

En Heroes V s'utilitza en certs paràmetres que en el tercer i quart partits. Però les coses s'estan movent en un nou univers amb nous territoris, respectivament cartes. En general, la tasca del joc és el mateix que en les parts anteriors.

El HoMM joc 5 va canviar el principi del desenvolupament del caràcter. L'heroi té només tretze habilitats. Igual que a la tercera part dels Heroes of Might and Magic Heroes Joc 5 heroi no pot morir durant la lluita, i en la qual hauria d'estar allí el seu exèrcit de monstres, pel que en conseqüència, i viceversa. Heroi només amb la mort de tots els seus guerrers va sortir del partit i en la taverna, on es pot aconseguir.

La majoria dels herois i criatures pertanyen a certes faccions. La seva en Heroes maig de sis a vuit addicions es converteix: Procediment de comanda, l'Acadèmia de Màgia, Aliança Forestal, Infern, Necròpolis i la Lliga de les Ombres.

Per descomptat que no, on tots els personatges sense armes - màgics. Aquest sistema és similar als Herois de jocs de Might and Magic 3. ia més, amb l'ús d'heroi màgia perd mannà - l'energia per la màgia.

Vostè viatja amb l'objectiu de ciutats conquistadores. Es permet una ciutat per dia. Per a totes les faccions trobat només algunes estructures diferents, així com tots similars entre si. Però el més important, en totes les ciutats del joc té

• Càmera dels Ancians;

• Forge;

• Mercat;

• Magatzem;

• Tavern;

• Gremi Mags;

• Fort;

• Ciutadella;

• Castell;

• Drassana;

• Habitatges éssers.

Casa d'Avis - per obtenir un guany diària de 500 d'or.

Forja - compra de cotxes per a la batalla.

Mercat - per a l'intercanvi i la transferència de recursos i artefactes.

Magatzem - per a un sol recurs.

Tavern - signar per als personatges i obtenir una altra informació.

Gremi de Mags - per a l'estudi de la màgia.

Fort - per enfortir la ciutat, a conseqüència de la ciutadella.

Ciutadella - per a la protecció de la ciutat.

Castle - per protegir la ciutat.

Drassana - per a la construcció de vaixells.

Habitatges éssers - per signar en les criatures.

Per a la construcció cal mirar de prop. Tant en general i de la ubicació dels oponents.

Game Heroes of Might and Magic 5 totalment actualitzades als gràfics tridimensionals. També noves maneres de "Duel" i "Duel de 3 en 3."

Esperem que ja buscant on descarregar Heroes maig. Després dels 5 Herois joc és digne de menció. No és d'estranyar que actualitza, i es converteix en un multi-usuari.

Lluita contra els seus companys o contra l'ordinador. Reviu el món de fantasia d'herois. Vostè juga bé! Gràcies per la seva atenció.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more