Marcadors

KlanZ

Noms alternatius: KlanZ

KlanZ línia - l'estratègia d'intercanvi de cartes desenvolupat en un estil còmic. Tal com estava previst pels desenvolupadors de la història del joc - una història d'una de les metròpolis. Els esdeveniments es mouen en els carrers. Cada jugador nouvingut es converteix en líder de l'equip, que inclou a vuit combatents de la targeta. Per guanyar credibilitat en el món dels videojocs ha participar en diverses ocasions en la batalla, pensar a través de les seves accions, per aprendre a recollir la targeta. KlanZ jugar - per tal de prendre part en la lluita pel poder a la ciutat, tendeix a guanyar nombrosos tornejos, brillantor en batalles acalorades, sorprendre a la gent amb la seva bella col · lecció de targetes. Durant el joc que sempre pren la cura de la reposició de la coberta . I he de dir que aquestes noves targetes apareixeran constantment, de manera que aquest procés serà divertit. Per aconseguir un gran èxit, els usuaris sovint es combinen en clans. Si vostè pot trobar bons aliats, pot elevar a la fama més ràpid. No perdis un minut, el temps passat amb línia KlanZ promet ser molt interessant!

Tot el que necessites per jugar - Accés a Internet, un navegador modern i la mitjana de la configuració de l'equip. Requisits del sistema són bastant modestos, un idialno PC amb els següents paràmetres:

- Sistema operatiu de Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Seven ;

- Processador Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB de targeta de vídeo;

- 256 MB de RAM.

L'accés al projecte que es posarà després de passar el registre KlanZ. Podeu crear un compte bastant ràpid. Com que ha d'omplir uns camps: nom d'usuari, adreça de correu electrònic i contrasenya. L'acord d'usuari per defecte, de manera que seria millor comprovar la validesa de llegir les regles.

Per tant, per tal d'exercir amb èxit KlanZ hauria d'ocupar de tots els seus elements. Cada jugador tria un primer avatar. Vostè pot prendre vostè mateix home o dona - és com t'agrada. Per a les targetes d'ús de combat que tenen certes característiques, és a dir, la força, la capacitat de dany, nivell de bonificació, la singularitat. Cauen sobre la taula quatre cartes a l'atzar. La baralla en si mateixa també constarà de quatre rondes, llevat que algú no guanya abans. Vostè, com un rival, tindrà un balanç de vida i energia. Energia afecta les targetes d'atac. Sobre l'import restant en la vida de reserva depèn la victòria. Així que al principi els jugadors tenen 4 cartes, 12 vides i 12 d'energia. I com més atac, més possibilitats de causar dany a l'oponent.

Joc Klanz ofereix als usuaris 5 formats. Aquesta Arpad Torneig (disponible al nivell 10, es porta a terme cada dia a l'Estadi) Guerra Gildiynye (dura tota la 5 setmanes), mini-tornejos (creats pels propis jugadors), draft (petit torneig, davant el qual els jugadors revelen reforços, i després desmantellat targeta ) Siledy (de 24 cartes que el jugador ha de triar 8).

Encara hi ha un moment tan important com esdeveniments. Poden guanyar la targeta i lliures. KlanZ joc porta als seus esdeveniments del joc atenció anomenats oposició, Valor, maneres. A més de tota aquesta rica varietat de tasques de joc. Per exemple, es pot prendre en tasques com ara diaris, setmanals, loteries, títols, etc etcètera A més, tindrà la possibilitat de visitar el mercat i la botiga a comprar tot el que necessita.

Creu que unir-se a la comunitat de jugadors, se li oblida tot el que és l'avorriment. Aquest joc de cartes és pel que abasta a l'ocupació que se li una i altra vegada per tornar a la mateixa. ESQUERS seus talents saciar les seves pròpies ambicions, conquerir el lideratge i se senten home veritablement feliç!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more