Marcadors

Llegendes de Kung Fu

Noms alternatius: Llegendes de Kung Fu

Llegendes del joc en línia Kung Fu - client gratuït fantàstic joc, dissenyat en l'esperit de bé el romanç xinès. És un món en el que el teu estat és determinat per la capacitat de dominar les arts marcials antigues. El respecte dels habitants del món depèn de la capacitat per demostrar les seves habilitats. Des tothom vol millorar les seves habilitats de combat, les llegendes del joc de Kung Fu ofereix formació en diferents escoles que ensenyen els conceptes bàsics de les arts marcials. A més, vostè no està obligat a entrar i romandre fins al final de només una de les vuit escoles. Hi ha una oportunitat d'usar totes les escoles a la vegada. El més important que vostè ha aconseguit dominar les tècniques d'interacció i aprendre a usar-los en situacions que requereixen. La rapidesa amb què s'aprèn vagues, bloquejos i fintes depèn del seu grau de talent i enginy. Tot el que ve aquí amb una set de fama omple el cor té una oportunitat de tenir èxit! A continuació, es pot esperar grans coses!

Per descarregar sense problemes Llegendes de Kung Fu, comprovar per endavant d'acord amb l'equip en els requisits mínims del sistema: Sistema Operatiu Windows XP / Windows Vista / Windows 7, processador Pentium 4 febrer. 4GHz o equivalent; GeForce6600 128 MB de targeta de vídeo o equivalent, 1 GB de RAM, espai al disc diske10 GB, connexió a Internet d'almenys 1 Mb / s. Abans de descarregar el client, cal Llegendes de registre de Kung Fu. Crea un compte no és difícil. Ha d'omplir alguns camps: nom d'usuari, contrasenya, torneu a introduir la contrasenya. També pots veure en el joc requereix que vostè reconegui la seva conformitat amb el projecte. Un responsable quadrat per subscriure-us al butlletí, paparra és el valor predeterminat. Atès que se suposa que ningú li importaria estar sempre i en tot coneixement.

Reproduir les llegendes del joc de Kung Fu de començar amb l'entrenament en una de les escoles. Però llavors vostè pot afegir coneixement i en altres escoles, tenint en compte que i vending també se seleccionen àrees. Hi ha escoles com ara la Guàrdia Reial, captaires, Wudang, científics, Tan, feliç, Emei, Shaolin. Al seu torn, cada un d'ells inclou tres estils. En total, es pot entrenar més de 10.000 dispositius. Si fossis capaç de digerir tot!

A més del fet que el personatge va a millorar les seves habilitats de combat per triar i professió. En aquesta edició encara democràtic. Professió Dividit aquests quatre tipus:

- Professió de Mineria (un agricultor, pescador, miner, etc )

- Manualitats (ferrer, sastre, cuiner, etc )

- "Cultural" (músic, cal · lígraf, etc )

- "City" (caixa de la fortuna, el captaire).

Si heu seleccionat prèviament una professió per alguna raó no era per l'estil, que es pot canviar sense problemes.

Val la pena esmentar que en el Legends of Kung Fu personatges en línia estan dotats de la capacitat d'utilitzar l'energia de Qi, per atacar l'enemic a una distància (batalla sense contacte), l'ús d'armes, així com la capacitat de protegir-se sense la seva presència (intel · ligència artificial). Sobre les armes disponibles, podem dir que el rang és realment impressionant arsenal. Per què hi ha només! I els seus vares i espases, i nauchaki i espases i cadenes i molt més. A més, és possible millorar les armes existents. De tot això es dedueix que la possibilitat que els personatges són gairebé il · limitades! Feu un esforç per anivellar i aviat colliran els fruits del seu treball!

Juga Llegendes de Kung Fu que estaran gaudint d'excel · lents sistemes desenvolupats diferents. Després de tot, PvP, i el sistema econòmic i social en els detalls pensats i equilibrada. A més d'una gran varietat de missions per ajudar a entendre la mecànica del joc, al mateix temps guanyar coses valuoses. Les batalles en el joc són un-a-un entre els petits grups i de masses. Tot això cal anar! Però no per res del que vostè està perfeccionant les seves habilitats en les escoles especials! La vida social ofereix als usuaris l'alegria de comunicar-se uns amb altres, la possibilitat d'intercanviar regals i casament divertida, fins i tot si tens la sort de trobar-se amb el seu medi. Economia implica transaccions i relacions comercials. La moneda del joc és aixafat plata o plata massissa. Però vostè pot comprar per l'or real. El seu ús proporciona alguns avantatges.

Inici Llegendes de Kung Fu Juga ara! Per què posar una experiència tan emocionant per més tard? Històries de flexibilitat i diversificació per satisfer als més exigents. Prengui un màxim de la vida! Gaudeix el joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more