Marcadors

Nou Món

Noms alternatius:

New World és un joc MMO típic. Els gràfics aquí són un dels millors entre jocs similars. L'objectiu del joc és explorar un món bastant vast ple de diverses meravelles, on hi havia vilans i esperits malignes. Abans de jugar a New World, podreu triar l'aspecte del personatge, que millorareu encara més durant el joc.

El joc comença amb tu com a supervivent d'un naufragi a una illa perduda a les aigües de l'oceà anomenada Eternum. Hi ha molts miracles a l'illa, hi ha màgia i no només.

No hi ha cap classe de personatge en el sentit habitual i està determinada per l'arma utilitzada, cosa que no és tan rara al joc. Hi ha de tot, des d'alabardes fins a mosquets i arcs, hi haurà molt per triar. Podeu combinar tot això amb una armadura gairebé en qualsevol ordre. Els desenvolupadors no us obliguen a utilitzar una armadura lleugera si sou un arquer, fins i tot podeu utilitzar una armadura pesada, o viceversa, armat amb una espasa de dues mans, portar una armadura lleugera. A mesura que s'utilitzi l'arma seleccionada, s'obriran bonificacions de la classe corresponent.

Hi ha tres faccions al joc i, en arribar al nivell requerit, pots triar a quina unir-te.

  1. Els merodedors són guerrers intransigents que depenen de la força per a tot.
  2. Un pacte de fanàtics que busquen netejar l'illa de la corrupció en nom de la justícia.
  3. El Sindicat és una facció misteriosa no exempta d'astúcia. Aconseguir-los furtivament i punyalar a l'esquena és una cosa habitual per a ells.

Si una facció controla un territori, fa que el procés de joc en aquesta àrea sigui una mica més fàcil per a tots els seus membres. L'experiència adquirida en les batalles serà més. A més, es millora la col·lecció de recursos i els elements són una mica més fàcils de crear. Fins i tot lluitar contra la brutícia no serà tan difícil. A més de pertànyer a una facció en particular, els jugadors poden unir-se en clans i controlar ciutats, determinar-ne les lleis i fins i tot establir impostos.

Totes les missions del joc es poden dividir aproximadament en quatre classes.

  • Missions principals i secundàries de la història, la finalització de les quals us permetrà obtenir objectes principalment rars i útils.
  • Faccional en completar-los, és possible aconseguir una moneda especial i comprar bones armes i altres coses a la botiga de faccions.
  • Urban: aportarà molta experiència i, a més, us permetrà guanyar-vos una reputació a la zona on es troba la ciutat.
  • Les expedicions són les més difícils perquè les realitza un grup de jugadors i només estan disponibles després d'arribar a un cert nivell.

L'artesania al joc no és gaire comú. No cal que cerqueu receptes separades per a cada element únic als racons remots del mapa. Aquí, es creen articles del mateix tipus segons una única recepta. El que fa que els objectes siguin únics són els materials utilitzats i la seva combinació. Pots crear un element de qualsevol classe, des del senzill fins al llegendari. Naturalment, els components per crear coses i armes més úniques seran més difícils d'obtenir. Els articles elaborats poden tenir requisits de nivell de caràcter per al seu ús posterior.

Desenvolupadors es van encarregar de crear skins. Si voleu fer que un personatge sigui realment únic, haureu de gastar moneda del joc o fins i tot diners reals per donar-li un aspecte inusual.

Descarregueu New World gratuïtament a PC, malauradament, no funcionarà. Però podeu comprar el joc al pati de Steam o al lloc web oficial. Descobriu els secrets de l'illa plena de màgia ara mateix!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more