Marcadors

Remanum

Noms alternatius: Remanum

És un joc multijugador joc Remanum lliure comerç en què tractar a tu mateix en el paper d'un comerciant, tractant d'acumular riquesa i reputació en les 20 ciutats de l'Imperi Romà al voltant de la Mediterrània. Juga el joc Remanum pot indefinidament, ja que la ronda de joc té una durada de 6 mesos, i si vostè és propietari de la major potència de l'Imperi, rebrà el títol d'emperador. Però pel títol haurà de lluitar! Per a això administrar sàviament les seves granges, fàbriques i tallers, venda de productes, obtenir un benefici, i, per descomptat, utilitzar la riquesa per al benefici dels ciutadans i Remanum ciutat en línia.

Abans de jugar Remanum, assegureu-vos que el seu equip compleix els requisits mínims del sistema, com ara: processador de freqüència - 2 GHz, 1 GB de RAM, targeta de vídeo - 128 MB.

Registre Remanum No es necessita molt del seu temps i de fàcil:

1. A la pàgina principal, seleccioneu l'opció "Crea";

2. Especifiqueu el nom del compte;

3. Si us plau introdueixi una adreça de correu vàlida;

4. Introduïu una contrasenya segura i repetir;

5. Seleccioneu "Registre".

Remanum jugar bastant interessant, perquè tens molts gols! En primer lloc, esdevenir un ciutadà respectat a la seva ciutat. Vostè necessita expandir el seu territori, per produir béns i vendre'ls comercialment rendible en Remanum línia. Joc Remanum li permetrà al comerç amb milers de jugadors de totes les ciutats de l'Imperi. No t'oblidis de regatejar, perquè, de manera que obtenir una bona reputació.

El joc està inspirat en el sistema econòmic Remanum únic: cada compra o venda de qualsevol escassetat de valors es mostra en el sistema de comerç mundial, el que condueix a un canvi en la demanda del mercat.

Un dels objectius és augmentar Remanum línia de la seva propietat. Vostè pot construir una varietat de plantes que produeixen materials bàsics o els reciclen en productes més valuosos. Joc Remanum li permet vendre els seus productes a través del mercat dels vilatans.

En el joc Remanum implica la construcció d'un sistema de producció molt potent: cada edifici genera automàticament les mercaderies, si hi ha prou espai en les matèries primeres i accions. La seva tasca en Remanum línia crearà aquestes cadenes de producció eficients que cada branca ha treballat amb força eficàcia. Els productes més valuosos produïts per diverses indústries col-treball.

Pot reproduir Remanum i expandir la seva producció. Amb el desenvolupament adequat, la seva producció va a oferir més productes. Per a la seva riquesa i reputació poden créixer en Remanum en línia, vostè necessita invertir regularment en els edificis no són de producció, com ara, el magatzem i el port.

Joc Remanum no dóna riquesa primacia. Per ajudar a obtenir fins al nivell més alt en el rang de potència, haurà de donar diners i béns, i per dedicar-se al benestar de la ciutat. Participar regularment en la votació o suggerir un candidat a les eleccions per a senador Remanum línia. Els polítics es tornen més poder i decideixen com desenvolupar la ciutat. Senador de la més alta reputació es convertiria en emperador joc Remanum final de la ronda.

Aneu amb compte de la seva discapacitat i la cohesió en el joc Remanum urbana! Hi ha molts tipus d'edificis públics en Remanum, que s'apliquen a tots els ciutadans i els actors de la ciutat.

Cada ronda de joc en el joc passa Remanum 6 mesos. El jugador amb la millor reputació al final de la ronda, guanya el joc i es converteix en el Remanum emperador. La ciutat amb la millor reputació i el jugador amb la majoria dels actius (per la població) s'atorguen per separat. Comenceu a construir el seu sistema de producció Remanum línia en aquest moment!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more