Marcadors

L'augment de les Ciutats

Noms alternatius: L'augment de les Ciutats

Rising Ciutats Joc - estratègia basada en navegador gratuït dissenyat per construir ciutats. Activitats de simulació mesura ofereix als jugadors l'oportunitat de posar Rising Ciutats en línia i la seva idea original d'idees pròpies sobre la millora de la infraestructura urbana. Per la seva activitat i proporcionar un nivell de vida digne per als habitants de la seva ciutat, que sens dubte guanyarà el respecte i ser famós propietari savi. Mesures virtuals comencen les seves funcions sense la primera campanya electoral esgotadora, que no té per què estar nerviós sobre els vots suficients per alimentar la gent i les promeses sense sentit. No, no hi ha lloc per a les paraules buides! Vostè ha de demostrar la seva vàlua en la pràctica i complir tot el que prometen els polítics a la vida real. D'acord que no només han de pensar en com ho hauries fet, com faria càlculs com tractar de satisfer les demandes de la multitud. La cura de la seva gent, no estar enutjat. Estrateg astut i intel · ligent pot convertir-se en un veritable magnat sense ferir a ningú.

Per mostrar el que pot fer, anar al lloc de joc, on espera Rising Ciutats registre. Jugar Rising Ciutats des de qualsevol ordinador que compleixi amb aquests paràmetres

  • OS de Windows
  • Processador de 800 MHz Intel Pentium III
  • Compatible amb DirectX 9. 0 d'àudio i vídeo card
  • RAM mínima 1 Gb
  • 2 GB d'espai lliure al disc dur
  • Connexió a Internet d'alta velocitat

Ingrés en el joc Rising Ciutats passar sota el control del territori, després d'entrar en l'e nom d'usuari, contrasenya, electrònic, la data naixement i estar d'acord amb les regles del projecte. A més, es proposa la subscripció de notícies interessants per mantenir-se al tant de les diverses actualitzacions.

Comenceu amb una mica petit i crec que amb el temps, poden estar orgullosos dels seus èxits. Start serà més reeixida si Rising Ciutats Reproduir comencen amb un kit d'inici, que es ven al menú principal "Ajuntament". Val la pena assenyalar que el preu és assequible, pel que no es negui. No tingueu por de les dificultats aparents. Per descomptat que bregar no només amb la construcció d'un complex residencial, però va a construir de diferents serveis per a la producció, instal · lacions d'entreteniment i altres tipus d'edificis. Continuar desenvolupant la infraestructura per a una petita ciutat es va convertir en una enorme metròpoli! Com més alt sigui el nivell de desenvolupament, més tindràs residents. I el nombre de persones que omplen les arques a través d'impostos i altres contribucions dels factors depèn de la seva prosperitat. Aquesta relació és lògica i beneficiosa per a ambdues parts. Més ric que a tu mateix, més perspectives i oportunitats per exercir les seves funcions gerent qualitativament.

Aprendre com invertir els diners. En el sector industrial s'ha de posar en funcionament una serradora, granja, una fàbrica de maons, un forn, una fàbrica de cervesa. Complexa i el transport d'energia del sistema també requereix inversió. Influir positivament en les relacions comercials de finances estatals que menteix prop de les ciutats. Col · laborar amb altres mesures per als préstecs economia, és a dir, les vendes dels seus productes i l'adquisició de les coses necessàries oferts veïns.

Joc joc Rising Ciutats impossible sense recursos. Per exemple, les persones necessiten aliments com les patates, els tomàquets, els cereals. Es necessita una rajola per a la construcció, bigues de fusta, plaques, llosetes, rajoles. Tingueu cura dels estocs de recursos que els seus plans es podrien dur a terme sense problemes!

Pel que fa a la fisonomia de la ciutat, val la pena assenyalar que amb el temps canvia de manera significativa. Després de tot, si inicialment disponible senzilla construcció, amb el temps, es pot procedir a la construcció d'edificis de luxe. Per cert, tot això va a haver de aconseguir primer stroylitsenziyu, i després anar a treballar.

Rising Ciutats en línia li permet realitzar diverses activitats. Per a aquest propòsit ha de ser l'àrea frontal, que, com tot, requereix estar en bones condicions. Durant l'esdeveniment, pot obtenir bones recompenses, i, doblement satisfet.

Tackle fascinant passatemps ara. Adquirir experiència per convertir-se en un gerent brillant i només un gran amfitrió. Vostè sort i bon humor!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more