Marcadors

Ànima de la Nació Últim

Noms alternatius: SOL

Soul el ​​ Ultimate Nació de - fantàstic multijugador joc de rol amb una dinàmica història. Els desenvolupadors de projectes de Corea del Sud d'entreteniment virtual de Webzen. Característiques que ja van conquistar a milions d'usuaris. El sistema de joc únic, gràfics espectaculars, increïbles batalles merescut premis, l'oportunitat de millorar les coses, bella música Howard Shore - no et deixarà indiferent. Aquesta acció hipnòtica, que els esdeveniments que es desenvolupen en l'Edat Mitjana, es permetrà utilitzar les seves millors habilitats per dur a terme les tàctiques planejades per guanyar als altres jugadors i destruir els malvats monstres, explorar i conquerir nous territoris. No s'aturi a mig camí, tots els problemes tenen solució, el més important - a creure la meva sort!

Per instal · lar el client i començar a jugar el joc S ONU Online necessitarà un ordinador amb els següents paràmetres:

- US de Windows 2000, XP , VISTA ,

- CPU Pentium 1 abril. 8 GHz o superior

- Gràfics Geforce TI o 4200 Radeon 9200,

- Control DirectX 9. 0c;

- Espai lliure al disc dur de 3 Gb;

- RAM 512 MB .

En descarregar vostè pot passar després es passarà S ONU La inscripció en línia. Immediatament després que vostè notifiqui a l'adreça de correu electrònic, se li enviarà un correu electrònic per activar el teu compte. Participa en el joc S ONU Live - ràpid i senzill procés que permet esdevenir un resident legal del món en què ràbia incident emocionant.

Per començar S ONU El joc en línia ha de crear el seu propi personatge. Per a això, ha de determinar la pertinença a una raça, especifiqui el nom que vulgueu i seleccioneu l'aparença, és a dir, els cabells, els trets facials, el creixement. Classes disponibles oferts per S ONU Online, que es caracteritza per uns trets i capacitats comuns. Hi ha cinc d'aquestes classes:

1. Barseki (com a esquer i llest tot el seu immens poder de gastar diners en la producció, dur, dur, acostumat a mirar només a Futur)

2. Valkyrie (bé com en les lluites distants i propers, ràpid, perspicaç, tenir bones habilitats de combat, així com pot, si cal, convocar els ajudants màgics)

3. Cavallers Dracs (gràcies a l'immens poder pot destruir sobtadament grups sencers d'enemics, durs i lleials lleis establertes d'honor);

4. Hechicera (Màgia Lab graduat amb un profund coneixement dels encanteris que es poden utilitzar per al bé, així com en mal. Per exemple, la capacitat de guarir companys i causar un dany significatiu als enemics)

5. Ombres (considerats els més terribles assassins, expertament administrats amb una daga i un fuet, molt orgullós i despietat saben malediccions i encanteris ).

Trieu classe favorita que vostè ha de dominar a S ONU Viure i comprendre els elements bàsics del joc. Anem a prendre a fi.

Teleport - movent-se d'un lloc a un altre utilitzant el teletransport calma. Per tant, es pot explorar noves terres, sinó que només està disponible amb l'assoliment d'un cert nivell. També haurà de passar una mica. Per a cada moviment que vostè ha de pagar una certa quantitat de eymov. Com per al desenvolupament d'espai, cada targeta té el seu percentatge d'utilització dels fons. Augmenti aquest percentatge pot ser de diferents maneres. Per exemple, la recollida d'objectes especials, la recerca dels cofres valuosos, matant monstres i caps.

Gain assignatures de Nivell - la millora dels paràmetres bàsics, com la força, defensa, etc § Vostè té l'oportunitat de millorar les seves armes i armadures, i això augmentarà les possibilitats d'una victòria en la batalla. Per guardar totes les coses correctes, vostè pot buscar l'ajuda del mestre, que és capaç de crear el que se li pregunti. S ONU Joc en línia proporciona l'ús d'una varietat de materials. Aquest article en les ales i pocions i gemmes, i especials i de luxe. Val la pena esmentar que alguns subjectes es presten a la cristal · lització. Pel que fa a l'especial NPC, Podeu obtenir cristalls de granat protecció de vidre o destrucció Crystal.

Cube - és una cosa especial, entre d'altres elements. Intenta aconseguir que en fer les missions necessàries. Amb ella, es pot analitzar i crear una varietat de coses útils.

Apoderament dels territoris - Batalla en el Temple de la sang, que se celebren els diumenges. En el primer canal de cada servidor són porta del temple. Per participar cal estar en un gremi que el temps aplicat.

Requisits del sistema - els cinc elements que componen l'èter, que és una font d'energia Brokilona. Jugar S ONU Online han donat el fet que el Foc, Aigua, Vent, Terra i la Foscor vinculats entre una manera incomprensible.

Combat Zone - camps de batalla que els jugadors poden crear el seu propi compte. En aquestes àrees, que portarà a terme la missió i millorar el caràcter. És bo que en crear zona de PvP o PvE batalles li preguntes personalment als ajustos i opcions. Escollir i escollir si vostè arregla una cacera de monstres i guanyar alguns diners, si lluita amb altres jugadors, o tractar de dur a terme tasques de formació.

Benvolguts thrillseekers, S ONU Joc en línia garanteix augmentar la seva adrenalina! No serà decebut, s'afanyen a veure això en la seva pròpia experiència! Bona sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more