Marcadors

El destí de la Nació

Noms alternatius: El destí de la Nació

El destí de la Nació en línia - joc d'estratègia basat en el navegador multijugador que es desenvolupa en temps real. D'altra banda, el projecte no requereix d'inversió, de manera que encara tenen l'oportunitat de guanyar diners reals. Posar-se al dia en la construcció i el desenvolupament de les seves pròpies ciutats, avançaràs als segles lògiques de la cadena - des de l'Edat de Pedra fins al futur. I resumint cadascuna de les etapes més enllà de vostè dret una de les meravelles del món. És per a la construcció d'un miracle i es pot obtenir ja sigui diners o moneda en el joc. Mentre que vostè mateix assenyala, quina recompensa per a vostè la millor oferta. El destí de la Nació joc ofereix als jugadors amb un ampli marge d'acció. La mida del mapa de joc de 1000-1000 cèl · lules no només pot ampliar l'edifici, sinó també per dur a terme el reconeixement en el temps per sentir gens còmode. Després de colpejar la primera vegada al món meravellós, vostè pot pensar que vostè està aquí per tu mateix. Però és necessari per fer que el primer estudi, es troba molts veïns. I ells s'estableixen en relació amb vostè de manera diferent. Algú amable, algú hostil. Així que per tal de ser capaç d'arribar als altres, encara té molt a - i aprendre a celebrar contractes, i reflecteixen l'atac agressiu. Anem! El Destí de registre Nació obre un món ple d'aventura!

Requisits del sistema per al joc són bastant modestes: un dels navegadors moderns (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i Vische, Opera i Safari) i l'ampliació de la pantalla és inferior a 1280x800 (preferiblement 1440h960). D'altra banda, la res descarregat. Vostè pot visitar el lloc en qualsevol moment, fins i tot amb l'ordinador d'una altra persona, fins i tot des d'un telèfon mòbil. Participa en el joc El Destí de la Nació de la següent manera:

- S'introdueix el sobrenom;

- El pensament d'una contrasenya,

- Reportat adreça de correu electrònic;

- Dades complementàries (elecció del món del joc, un novell o teniu experiència, el color de la bandera, el nom de la ciutat, un nom real de paraula de codi).

En conclusió, cal fer clic a "Participar en el joc."

Joc de destinació de les nacions va ser creat en l'estil de "Civilització". Ara vostè pot dominar tres èpoques - l'antiguitat l'Edat de Pedra i de l'Edat Mitjana. La promesa creadors que estarà disponible en breu i la nova era - un nou temps, el present i el futur. Cada època és acompanyat per les seves característiques especials. Cada vegada té les seves pròpies unitats específiques, així com edificis disponibles. I, per descomptat, com més et mous, millor als seus clients potencials. Per exemple, en l'edat de pedra que tant com sigui possible per dur a terme estudis per evitar que els competidors per capturar aquests territoris, que serà útil. Es caracteritza per la introducció de diners antiguitat. Ara, sense ells és impossible de contenir unitats d'edificis urbans, a més que ha d'arribar a acords comercials. Edat Mitjana porten bones noves que vostè pot finalment crear la seva nació. Diversos jugadors poden formar equip i continuar el joc sota un mateix estendard, guiats per objectius comuns. Un nou temps virtual és molt similar a la present. Desplegament espionatge, el robatori es produeix a tot arreu, l'ambient és residus industrials contaminats. Però les seves fàbriques, plantes d'energia estan intensificant.

Anem a veure el que vostè necessita per poder jugar el joc amb èxit El Destí de la Nació. Com ja s'ha esmentat, l'estudi ocupa un lloc especial en la manera de joc. Però no et preocupis pel que haurà de gastar el seu preciós temps. Només ha d'especificar el que li interessa, dóna la tasca a les seves unitats i enviar-les fora. Està a l'espera de notícies. També els seus servents fidels es beneficiaran els que sí que pot robar a un veí i portar presa per detectar cèl · lules de rics recursos. Per cert, els recursos augmenten significativament les possibilitats d'un bon desenvolupament. No són un element obligatori, però una vegada que es troben, no descuiden l'oportunitat de realitzar activitats mineres a alguna cèl · lula fèrtil. Recursos permeten crear tipus més forts de les tropes, i, per descomptat, la millora de les instal · lacions. Després d'haver construït una ciutat, vostè no ha de parar allà. Per contra, els més ciutats estaran sota la seva autoritat, millor. Jugar El Destí de la Nació la pena tenir en compte que cada acció té temps. Per exemple, per moure les tropes d'una cèl · lula a una altra requereix d'1 a 2 minuts, i la construcció de l'edifici d'unes poques hores. Aquest sistema li permet proporcionar un cert compromís. Així que trobar que cap seves tropes es mouen de la ciutat, vostè tindrà temps per preparar-se per una baralla o de prendre mesures per concertar un tractat de no agressió.

Val la pena esmentar que l'oportunitat de prendre fins a la construcció del miracle de la llum "Megalith" necessitat vyborot. Pregunti per què ho necessiten i tenen suficients preocupacions? Bé, si vostè no necessita una bonificació en forma de béns, a continuació, seure en silenci!

Begin The Fate of Nation jugar ara per gaudir plenament de totes les característiques d'un producte de qualitat: la dinàmica dels esdeveniments, grans gràfics, la mecànica de so, interfície intuïtiva, la capacitat d'utilitzar la tàctica, la comoditat en el sentit que no ha de passar molt de temps.

Que joc et porta un veritable plaer!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more