Marcadors

Wargames 1942

Noms alternatius: Wargames 1942

Wargames 1942 joc en línia - l'estratègia de servei al client gratuït, implementat en el navegador. Wargames 1942 joc - que significa sentir en la seva pròpia pell com els nostres avantpassats van haver de sobreviure durant la Segona Guerra Mundial. Converteix-te en un comandant en les terres assignades a vostè, cap de l'exèrcit i anar sense por a la massacre amb l'enemic. No perdre l'esperança de seguir sent un guanyador, fins i tot en els moments més foscos. Després de tot, el veritable heroi pot ser l'únic que està disposat a lluitar fins a la mort. Gameplay interfície còmode i ben dissenyat són sens dubte avantatges Wargames 1942. Company Looki s'encarrega de la creació d'un joc còmode per als usuaris de totes les edats. Aquests assistents l'ajudaran sistema i una bona base de coneixements. Agrada i l'accessibilitat al món del joc.

Requisits del sistema són mínims:

 • Connexió a internet
 • Sistema operatiu de Windows
 • 1 GB de RAM
 • Processador Pentium

Si heu creat un compte en anteriors projectes de la companyia Looki , torneu a registrar Wargames 1942 no cal. No obstant això, els principiants han de proporcionar la informació necessària, ompli el formulari corresponent a la pàgina web del joc:

  1. Em dic pantalla
  2. Correu electrònic
  3. Contrasenya
  4. D'acord amb l'Acord d'Usuari

Després de registrar en el joc Wargames aprovada el 1942, es va lliurar la quantitat inicial de diners i el terreny sobre el qual s'està organitzant. Intenta sàvia d'invertir els seus diners en el desenvolupament del primer exèrcit. Amb el temps es desenvoluparan les terres pertanyents. Això permetria que el dièsel emmagatzematge i altres tipus de combustible. En cas de necessitat "or negre" es transforma en diners. Les monedes són d'utilitat per a la compra d'equip necessari arsenal i altres coses útils. Del joc municions Wargames 1942 suggereix l'elecció de diferents pistoles i metralladores, granades de mà, armilles, bengales i fins i tot kits. No hi ha guerra sense l'ús de ferro, sinó també les habilitats diplomàtiques, així com les tàctiques de pensament-play en el camí a guanyar el paper.

Com a comandant ha de trobar la força per controlar molts aspectes. Economia sofisticada, la producció establerta de les unitats de combat, l'organització d'investigació de tecnologia militar, equilibrada construcció dels objectes necessaris - l'èxit de futures victòries. Enemic i tracta d'agafar vostè era amo de territori. No li donis una oportunitat! Poderós exèrcit, força aèria, la marina i la defensa no permetrà que l'enemic aconsegueixi les seves metes. El ple se sent calenta esdeveniment militar desapareix quan la immunitat que Wargames 1942 joc de navegador oklimatizatsii va donar primer per al món dels videojocs.

Amfitrió base militar de cuidar sobretot sobre l'edifici de l'Estat Major General. Llavors vostè ha de pensar en altres objectes que convencionalment es divideixen en aquest tipus de joc no està

 • Recursos (Residencials, Cases plurifamiliars, Universitat, plataforma de petroli, mines)
 • Militar (Caserna, camps de tir, abocadors, fàbriques d'armes, la Direcció General del Servei Secret)
 • Econòmic (fàbriques, bancs, centre comercial)

Permís de construcció de recursos

 • Guerra Missatge
 • Proporcionar la formació necessària
 • Extracte recursos valuosos

Comerç

 • Per ajustar el flux de diners
 • Estalviï diners
 • Fer els millors negocis

Gràcies als edificis militars es fa possible

 • Fabricació d'armes
 • Territori l'Organització de Protecció
 • L'entrenament d'agents destres

Només en el cas de priorització adequada èxits de vertigen converteixen en el seu orgull. Hi ha d'haver un equilibri entre el desenvolupament del complex militar, la producció dels recursos necessaris i els assumptes financers.

El món del joc li donarà plaer a tot el que facis el que facis. Satisfet que la seu és el prototip d'això, així que romangui en ella crea un sentit de la realitat. De les parets penjaven mapes, informes, diagrames amb informació sobre les batalles passades. Una atmosfera més pantalla germà, que li permet aprendre ràpidament sobre els avantatges sobre l'enemic, han de prendre les decisions correctes i ràpid. No tingueu por de dur a terme maniobres ràpides. Sistema de recompenses i incentius fins al seu estat d'ànim, que al seu torn li inspirarà per conquerir noves altures.

Si estàs cansat intenta en solitari per guanyar, unir-se a l'aliança. Per tant, es trobaran amb idees afins i fiable companys.

Han esmentar un més característiques del joc. Allà els centres meteorològics, a través del qual es pot controlar el clima. Llavors, l'efecte de les condicions meteorològiques sobre el resultat de les batalles, coneguts per tots. Fidel a fer aquestes coses estranyes poden ser després d'invertir els diamants (reals) o fictici.

Joc joc Wargames 1942 - és a dir, passar la prova de la guerra, temperar el seu esperit i sentir l'alegria del seu propi impacte en la història. Creus que a les dents si la necessita? No val la pena una incògnita, fes un cop d'ull a tots en la seva pròpia experiència. Deixeu que la fortuna et somriu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more